Dźwięki
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Dźwięki
Czy uważacie, że dźwięki czata głosowego są potrzebne? (ankieta)
-
- Starszy kapral
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Zgodzę się co do wypowiedzi kaneno, u niektórych to odstrasza, ale jak dla mnie to nie. Zobaczymy jak inni zagłosują :)
Ostatnio zmieniony 2011-03-03, 20:48 przez Mawczi, łącznie zmieniany 1 raz.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Ok niech jest 8 kawalków,ale jakies nowe.OoO i czy jest mozliwosc wrzucenia do Voicechat sounds dowolnej muzyki?
EDIT: Chciałem jeśli jest taka możliwość,aby nasi gracze podali przykładową swoją ulubioną muzę do Voicechat sounds,czy wgl jesteście za tym pomysłem?
EDIT: Chciałem jeśli jest taka możliwość,aby nasi gracze podali przykładową swoją ulubioną muzę do Voicechat sounds,czy wgl jesteście za tym pomysłem?
Ostatnio zmieniony 2011-03-04, 19:35 przez *KoDzAk*, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie muzyka w grze NIE. Przyjdzie dziecko neo i nie da pograc bo zabawe w DJ uprawia. Chce muzyki posluchac to niech w tle sobie aimpa albo innego odtwarzacza odpali, proste. Mnie osobiscie rozprasza muzyka w grach FPP.
Moze jakies ograniczenia ilosciowe co do puszczanej muzyki na poszczegolnego usera ? :P
Moze jakies ograniczenia ilosciowe co do puszczanej muzyki na poszczegolnego usera ? :P
Honorowy Dawca Fragów
Przeszkadza :P ja nie slucham muzy w tle bo ciezko mi sie skupic na ogarnianiu calej gry :)
Pelny focus, dlatego czesto nie odpisuje na txt na chacie :)
btw. Nawet w nfs-w jak gram to bez muzy bo musze slyszec silnik :) - czesto po dzwieku silnika wiem ile hamowac zeby w zakret dobrze wejsc i wyjsc jeszcze szybciej :D
Pelny focus, dlatego czesto nie odpisuje na txt na chacie :)
btw. Nawet w nfs-w jak gram to bez muzy bo musze slyszec silnik :) - czesto po dzwieku silnika wiem ile hamowac zeby w zakret dobrze wejsc i wyjsc jeszcze szybciej :D
Honorowy Dawca Fragów