Sair pisze:Najwyżej kolega kotlet nie umie sie bawić i trzeba zabrać mu zabawki.
To nie jest kotlet, on mial stabilne lacze (wnioskuje po pingu, zawsze byl niewielki) natomiast $wQ ma jakies radiowe albo cos w tym stylu (wnioskuje po pingu).
a wiec pierwsza osoba kotlet kurwia ciagle jak szewc wrzuca na iinych graczy bez powodu itd a druga osoba 1wa jak sie nie myle. nachalnie .caly czas popelnia tk zwracalem mu uwage aby przestal i nic-03.02.2011 Błagam następnym razem pisz tak żeby się dało czytać, mi się tego nawet poprawiać nie chce - Lenin
Ostatnio zmieniony 2011-02-04, 10:57 przez JCF, łącznie zmieniany 1 raz.
Zlozylem skarge bo taki jest topic tego posta. Nie jestem adminem wiec nie do mnie nalezy decyzja co trzeba zrobic z takim problemem. Ja tylko sygnalizuje, ze na serwie przez takiego czlowieka robi sie burdel co skutkuje pogorszeniem atmosfery.
Ja chciałem nie tyle co złożyć skarge ale zwrócić uwage na gracza Hitman , zazwyczaj gra normalnie lecz zdaża mu się podejść do kogoś z drużyny z nożem i zabić , nigdy nie odpisuje do mnie na czacie , tym postem nie chce by dostał ban'a czy coś , poprostu chcę zwrócić uwagę adminów na niego .