Mute,Kick,Ban
Mute,Kick,Ban
Od pewnego czasu zastanawiam sie po co sa Mute,Kicki i Bany skoro nikt ich nie uzywa?! a wiec wpadlem na pomysl jak wkoncu je wykorzystac i mam nadzieje ze wam tez sie spodoba. MUTE: Myśle że MUTE powinno dawac sie osobom które nadmiernie używaja wulgaryzmow ,wyzywają innych graczy oraz nadmiernie uzywają VOICE CHATU,Poniewaz jezeli gramy na jakimś poziomie to szanujmy sie nawzajem. KICK: A więc KICKA powinny dostawac osoby które nadmiernie używaja ARTY,PANZY oraz BRONI CIEZKIEJ itd. na spawnie wroga oraz dla osob ktore specjalnie dokonuja TK. BAN: Na BANA nie mam za bardzo propozycjichoć choc BANEM mozna "obdarowac"osoby ktore graja na cheatach lecz z takowymi nigdy sie jeszcze nie spotkalem na tym serwerze. Co o tym sadzicie ? Pozdrawiam:JCF
Mam takie pytanie do ludzi tu obecnych - czy ktos wogole przeczytal jakis regulamin nalezacy do innych serwerow ? bo szczerze powiem, ze ja nie gdyz w tym czasie wolalem robic wiele innych rzeczy. Jest info o sellfach, SK itp. podczas ladowania na serwer, a decyzje o ban'ach czy kick'ach powinnismy pozostawic adminom.
Przytocze tu dwa najlepsze dla mnie punkty jakie kiedykolwiek moglem znalezc w regulaminie:
1. Admin ma zawsze racje.
2. Jezeli Admin nie ma racji patrz punkt 1.
:D
Przytocze tu dwa najlepsze dla mnie punkty jakie kiedykolwiek moglem znalezc w regulaminie:
1. Admin ma zawsze racje.
2. Jezeli Admin nie ma racji patrz punkt 1.
:D
Honorowy Dawca Fragów
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Mute,Kick,Ban
WTF? Po c**j wyjaśniać rzeczy, które są już wyjaśnione i oczywiste. ?JCF pisze:Od pewnego czasu zastanawiam sie po co sa Mute,Kicki i Bany skoro nikt ich nie uzywa?! a wiec wpadlem na pomysl jak wkoncu je wykorzystac i mam nadzieje ze wam tez sie spodoba. MUTE: Myśle że MUTE powinno dawac sie osobom które nadmiernie używaja wulgaryzmow ,wyzywają innych graczy oraz nadmiernie uzywają VOICE CHATU,Poniewaz jezeli gramy na jakimś poziomie to szanujmy sie nawzajem. KICK: A więc KICKA powinny dostawac osoby które nadmiernie używaja ARTY,PANZY oraz BRONI CIEZKIEJ itd. na spawnie wroga oraz dla osob ktore specjalnie dokonuja TK. BAN: Na BANA nie mam za bardzo propozycjichoć choc BANEM mozna "obdarowac"osoby ktore graja na cheatach lecz z takowymi nigdy sie jeszcze nie spotkalem na tym serwerze. Co o tym sadzicie ? Pozdrawiam:JCF
Posypiesz coś?
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Mute,Kick,Ban
JCF pisze:Od pewnego czasu zastanawiam sie po co sa Mute,Kicki i Bany skoro nikt ich nie uzywa?! a wiec wpadlem na pomysl jak wkoncu je wykorzystac i mam nadzieje ze wam tez sie spodoba. MUTE: Myśle że MUTE powinno dawac sie osobom które nadmiernie używaja wulgaryzmow ,wyzywają innych graczy oraz nadmiernie uzywają VOICE CHATU,Poniewaz jezeli gramy na jakimś poziomie to szanujmy sie nawzajem. KICK: A więc KICKA powinny dostawac osoby które nadmiernie używaja ARTY,PANZY oraz BRONI CIEZKIEJ itd. na spawnie wroga oraz dla osob ktore specjalnie dokonuja TK. BAN: Na BANA nie mam za bardzo propozycjichoć choc BANEM mozna "obdarowac"osoby ktore graja na cheatach lecz z takowymi nigdy sie jeszcze nie spotkalem na tym serwerze. Co o tym sadzicie ? Pozdrawiam:JCF
Moim zdaniem tak bylo od zawsze, tylko adminow nie bylo akurat wtedy kiedy to sie dzialo xP
Co do voice chatu to jest blokada, jesli iles tam razy w jakims tam czasie go uzyjesz, to ci sie blokuje (nie wiem ilu, nigdy nie testowalem).
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Kultura na naszym serwerze jest na zadowalającym poziomie, więc nie ma sensu mutować ludzi. Kickuję średnio jedną osobę na trzy sesje, co również uważam za dość miły wynik - mało trolli. Tak samo z banami. JCF: z całym szacunkiem, ale admini serwera wiedzą po co są te komendy i je stosują tak często jak uważają za potrzebne. Inna sprawa, że jest mało adminów, ale pracujemy nad tym - rec on.JCF pisze:oczywiste ale nikt sie do nich nie stosuje...
Temat moim zdaniem wyczerpany.