kaneno

Hey, Hi, Hello jak brzmią słowa pewnej piosenki. Napisz nam coś o sobie.
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

kaneno

Post autor: kaneno »

Do tej pory nie chcialo mi sie tu rozpisywac, no ale w koncu musi nastac ta chwila ^^

Witam wszystkich. Mam na imie Marek. Mam 16 (lub 17 lat, zalezy jak kto interpretuje, ledwo skonczylem 16 ale rocznikiem mam juz 17). Pochodze z okolic Łodzi. Jestem uczniem technikum informatycznego.
Interesuje sie muzyka (metal, rock), anime, informatyka (bardzo ogolnie). Lubie tez przeczytac jakas fajna ksiazke (zwlaszcza fantasy) chociaz nie moge sie pochwalic iloscia przeczytanych ksiazek, to ze lubie nie oznacza ze siedze non stop i czytam.
W ET gram od tak dawna, ze sam juz nie pamietam od kiedy, chociaz czesto bywalo tak, ze nie mialem ochoty na gre z powodu braku fajnych serverow (z pewnoscia takowe istnialy, ale po sprawdzeniu kilkudziesieciu czlowiekowi odechciewa sie dalszego szukania).
Zawsze lubilem grac covert ops'em. Moj pierwszy server byl serverem sniperskim, niemieckiego klanu TBG. Niestety (oficjalnie) z powodu braku srodkow na utrzymanie servera nie istnieje on od kilku lat. Nastepnie mialem klan sniperski (liczacy poza mna jednego czlonka, nie z powodu braku chetnych, ale z braku ich umiejetnosci) na serverze z jedna mapa, fueldump (do dzis gram na niej sniperem, chociaz to juz nie to (przydalby sie 5 lvl covert ops'a wtedy moglbym zabijac jednym strzalem, bo teraz na 4 to ciezko kogos zabic)). W miedzyczasie gralem na jeszcze kilku serverach, zazwyczaj field ops'em (czy jak to sie tam pisze, w kazdym badz razie gosciem z ammo). W koncu przypadkiem trafilem na totalne pieklo i dopuki server istnieje doputy nie zamierzam sie nigdzie przenosic.

Sie troche rozpisalem... Mysle ze wystarczy.

BTW. Jesli znajdzie sie jakis fan anime, znajacy sie na grafice komputerowej prosilbym o kontakt (prywatna wiadomosc czy cos).
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Ja jestem fanem metalu, może być? :) BTW też zaczynałem swoją przygodę od Fuela, na Crimson Soldiers. Server dla pro graczy... ech piękne czasy :)
Obrazek
chickita

Post autor: chickita »

Kolego wyzej.. w karierze moich az 9 miesiecy gry w ET nie spotkalam sie nigdy z osoba, ktora slucha metalu. Badz pochwalony :D
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Ja czy on? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Moze obydwaj ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Witam kolejnego gracza naszego serwera.
Zapraszam Cię do aktywnego udzielania się na całym forum i dalszej częstej aktywności na serwerach.
Yoshiho

Post autor: Yoshiho »

Znalazł się i trzeci. Czegoś konkretnego słuchacie ?
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Drowning pool, Frontside (jedyny polski zespol ktory lubie), Linkin park (klasyka). I pojedyncze kawalki od innych.
Obrazek
Yoshiho

Post autor: Yoshiho »

A to ja dwóch ostatnich nie lubię, za to pierwszego nie słuchałem nigdy poza oczywiście piosenką Bodies, którą zna chyba każdy.
Mawczi
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

Post autor: Mawczi »

Znalazł się i czwarty ^^. ja to głównie metal i rock, oczywiście do tego dochodzi gra na elektryku :D
JCF

Post autor: JCF »

kaneno to juz podchodzi pod wypracowanie ;p
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

gl & hf

a i mniej wychylania zza sciany a wiecej walki w zwarciu zycze :P hehe
Honorowy Dawca Fragów
Sair
Szeregowiec
Szeregowiec

Post autor: Sair »

Witam, witam Kaneno :p Przez tego pana od 5 lat jestem uzależniony od ET'a i to wraca i wraca :D
ODPOWIEDZ