Zmiana
- kaneno
- Starszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Zmiana
A wiec tak, chcialbym aby zmieniony zostal dmg ze sniperki (moze byc tylko przy zoomowaniu). Moim zdaniem przy trafieniu w glowe, dmg powinien byc wystarczajacy aby zabrac cale hp. W realnym swiecie strzal w glowe ze sniperki to pewna smierc (z innych broni tez, ale juz nie czepiajmy sie szczegulow).
Prosze o wypowiedzi, co o tym sadzicie.
]A tak btw. zwalilem troche ankiete, nie dodalem opcji "Nie". Czy jakis admin moglby ja zedytowac?
Prosze o wypowiedzi, co o tym sadzicie.
]A tak btw. zwalilem troche ankiete, nie dodalem opcji "Nie". Czy jakis admin moglby ja zedytowac?
Ostatnio zmieniony 2011-01-11, 23:40 przez kaneno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Starszy kapitan
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Głos na nie. ET sobie chwalę właśnie za to, że nie jest grą w której snajperka to popularna broń "bo zabija jednym szczalem!!!11". Po długim graniu w MoH i CoD wiem jak wkurzają dzieciaki biorące snajperki bo tylko tym umieją kogoś sfragować. Zostawmy snajperkę dla mistrzów w covert opsie. Których na szczęście na naszym servie raczej nie ma i w związku z tym możemy się cieszyć fajnymi szturmami.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Z drugiej strony walnąć heda ze snipy to nie byle co. Dzieci neo raczej nie potrafią tej sztuki, co zdążyłem zauważyć na wielu NQ FFA. Mamy 4v4 coverów, a mimo to w ogóle nie odczuwa się ich obecności, bo te ciapy nie potrafią trafić :) Mnie jest generalnie obojętne. Dobry sniper potrafi powtórzyć strzał w głowę. Tak jak jest (czyli lv 5) mi pasuje.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt: