Spawnkilling i arty
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
-
- Szeregowiec
Strasznie mnie to śmieszy wszystko.
Ogólnie jest paru adminów i każdy ma "własne" zasady które egzekwuje z iście inkwizytorską pasją
Może zamiast tego dałoby się usystematyzować jakiś zbiór ogólnych zasad dla wszystkich hym??
Ktoś po prostu musi wziąć byka za łeb i spisać parę rzeczy (tym kimś jest zdaje się Adi)
Ogólnie jest paru adminów i każdy ma "własne" zasady które egzekwuje z iście inkwizytorską pasją

Może zamiast tego dałoby się usystematyzować jakiś zbiór ogólnych zasad dla wszystkich hym??

Ktoś po prostu musi wziąć byka za łeb i spisać parę rzeczy (tym kimś jest zdaje się Adi)
-
- Sierżant
- Kontakt:
Nie powinno. Dobry strzelec zrobi lepszego spawnkilla i z mp40. Powiem więcej, zrzucenie arty czy puchy nie przesądza sprawy, można z tego uciec. PF, i mortal to imho zerowe zagrożenie. Podejście z flejmą na spawna to niemal samobójstwo, a jeśli w teamie jest medyk, a zwykle jest, to od razu naprawi szkody.SPIDIvonMARDER pisze:Ciężki spawnkill:
-arty
-nalot
-pf
-mg
-mortal
-flejma
Zastosowanie tego chociaż jeden raz. Czy powinno to zwrócić uwagę admina?
Za to większy problem robi się gdy dochodzi do spawnkillingu z broni palnej, nawet z MP40, ale snajperzy bywają kłopotem. Chociaż takowy zauważyłem u nas na serwie może raz.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
No to chyba po to jest ten temat, nie? Jak się kilku ludzi wypowie, to dowiemy się jaki regulamin ułożyć.HoG pisze:Strasznie mnie to śmieszy wszystko.
Ogólnie jest paru adminów i każdy ma "własne" zasady które egzekwuje z iście inkwizytorską pasją![]()
Może zamiast tego dałoby się usystematyzować jakiś zbiór ogólnych zasad dla wszystkich hym??![]()
-
- Poborowy
-
- Poborowy
No to obminuje wszystkie wyjscia, potem zrobie to kolejny raz a jak mi sie znudzi to wpadne z mp40 albo z noza jako CO - jestem czysty, nie ma spawnkillingu :P
Musi byc jakies info w momencie ladowania sie na serwer bo tak ludzie nowi wejda i beda sie rzucac, ze nikt im nie mowil a warna dostali czy tam kicka
Musi byc jakies info w momencie ladowania sie na serwer bo tak ludzie nowi wejda i beda sie rzucac, ze nikt im nie mowil a warna dostali czy tam kicka
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt: