Siema @ all
Siema @ all
Siema wszystkim,
Jestem tu jednym z organizatorów tej strony.
O sobie krótko: mam 16 lat, uwielbiam grafikę 2D jak i 3D, próbuje coś mieszać w programowaniu, lubię zimną Colę :P i nie lubię piłki nożnej.
XD
Jestem tu jednym z organizatorów tej strony.
O sobie krótko: mam 16 lat, uwielbiam grafikę 2D jak i 3D, próbuje coś mieszać w programowaniu, lubię zimną Colę :P i nie lubię piłki nożnej.
XD
Jestem tutaj przez przypadek(pomyliłem alejki ;P). Mam również 16 lat, zajmuje się projektowaniem, tworzeniem oraz edycją Witryn Sieci Web. Również uczę się w dziedzinie grafiki, jednak najwięcej uwagi poświęcam PHP. Mam swoją ekipę, z którą tworzymy ow wymienione wyżej produkty, i nie zaprzestajemy na tym dziale. W przyszłości planujemy zacząć tworzyć coś, co będzie miało wpływ na przyszłość dla ludzkości.
Co do Piłki nożnej, gram w zespole Keja Gdynia, na pozycji Stoper, oraz Pomocnik, czasami lewy, czasami prawy. Prowadzę również 2 skład klubu, jakim jest Keja II Gdynia.
Co do Piłki nożnej, gram w zespole Keja Gdynia, na pozycji Stoper, oraz Pomocnik, czasami lewy, czasami prawy. Prowadzę również 2 skład klubu, jakim jest Keja II Gdynia.
-
- Poborowy
- Nick w ET: ETPlayer
Ja tam mam kulturę osobistą :D Szczerze ja regulaminów nie czytam bo wszędzie jest to samo :P ale jak jakiś koleś będzie robił coś złego to będziesz miał podstawy aby go ukarać tak to będzie się mądrzyć nie ma nic napisanego, że tego nie można robić i będzie do wszystkich sapać tylko nie do siebie.
[you] i na co się patrzysz :P