Mam maly pomysl,juz ostatnio pisalem z Adim na ten temat by zalozyc jakas elite na serwerze.Chodzi mi glownie o to zeby przyciagnac jakis dobrych graczy na serw na stale,serwerowy klan dla dobrych graczy i chodzi o to zeby grac na inne serwery nie wiem czy ktos ma jakies kontakty z innymi adminami serwerow ale mozna nad tym chyba pomyslec.Czekam na odp:)Pozdro:9
Adi mówił, że serwer jest trochę za młody i chyba ma rację. Niech się najpierw wykształci ów elita, a wtedy zobaczymy co Ci ludzie powiedzą. Pomysł jest ok, ale za wcześnie.
O co mi chodzi hmm o założenie klanu ..Tz.ELITA powinna składać się z 6 ludzi 3 rezerwowych w tym co najmniej 1 ludkiem zajmującym się oraganizacją sparów i meczów z innymi klanami.Czy reszta adminów jest za tym pomyslem i czy pomoże w realizacji mojego pomysłu? Mogłoby to przyciągnąć jeszcze więcej lepszych ludzi na serw, trzeba zainteresowanych przetestować i wybrać szóstke do pierwszego składu i trójkę do rezerwy. I kogoś chętnego do organizacji meczy. Czekam na wasze wypowiedzi tzn. adminów
Ostatnio zmieniony 2011-01-13, 17:59 przez *KoDzAk*, łącznie zmieniany 1 raz.