zzz

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

MasterFragus
Starszy kapral
Starszy kapral
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer
Kontakt:

Post autor: MasterFragus »

Nikt normalny do was nie dołączy jedynie jacyś proosi albo fani hitlera ( mile widziani neo-naziści ) :evil:
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

O czym Ty mówisz?
Obrazek
MasterFragus
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

Yoshi pisze:Wymagam: mikrofon, słuchawki, umiejętność obsługi ts2/ts3, patch 2.60b, mod etpro, miło widziany rating +14.00 na et.splatterladder.com.
mikrofon - nie wszystkich stać
ts2/ts3 - nie wszyscy to pojmują
Yoshi pisze:i innych szitach.
jak dla mnie każdy "szit" jest inny i każdego "szita" trzeba poznać a jak się pozna to dla każdego z tych "szitów" nabiera się szacunku dla tych co go wyprodukowali :evil:
I jeszcze Hitler jako znak szkoda że nie godło narodowe Polski :evil:
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Master, powiem krótko: bajdurzysz. Mikrofon to kwestia 15 zł. Znajomość TSa -> nauka to 15 minut, a tych najważniejszych funkcji - 2 minuty. Nie wyobrażam sobie klanu bez łączności głosowej... to jest wtedy taki żal, że aż strach patrzeć na ich grę.
szit -> jego opinia, jego prawo.

A co do Hitlera, to żeś poejchał po bandzie. Obrazek jest fajny i świadczy o tym, że chłopaki mają jaja. Wkurzają mnie właśnie tacy zadufani w sobie "patrioci" co flagę i godło wsadzają wszedzie, nawet na 11 listopada obwieszą flagami budę dla psa. Szacunek dla symboli to nie wsadzanie ich wszedzie.
Jest sporo takich klanów, czy to w ET, czy czymś innym, które tego nie rozumieją. Grupki 13 latków, co anzywajas iebie "1 dywizja powietrzno-desantową" albo "trzonem wojska polskiego", a graja i wyglądają żałośnie.
Obrazek
MasterFragus
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

Dziękuję serdecznie za to że obrażasz młodszych na całym świecie to że się jest "dorosłym" to nie znaczy że wie się wszystko i się jest kurde królem świata. Tak po za tym to to że się nie ma mikrofona nie oznacza że to musi wyglądać żałośnie wystarczy że jest Team zgrany i mają cheata i mogą skopać 4 litery osobom nawet 20 lat starszym którzy są takimi wyjadaczami że swoją wiedzą przebijają wikipedię czy inne źródła :evil: .A'propos flagi to ja uważam ( pewnie jak ty ) że to przesada żeby wszędzie dawać flagę Polski ale to nie oznacza że Hitler jest super zabawny równie dobrze można by stwierdzić że to zabawne że dzięki Stalinowi zgineło hmm... ile to było ? Ahh.. tak "tylko" jakieś 80 000 osób . Gdybym był "chory" na mega patriotyzm to bym kurde był za tym żeby wybódowali muzeum katastrofy w Smoleńsku.Równie dobrze mogliby wybudować muzeum a'propos śmierci Kenned'yego :evil:
Mówiąc prościej przepraszam za czepianie się ja tylko wypowiedziałem sowje zdania na ten temat a ty Spidi nie musiałeś mnie i innych obrażać :evil:
Zablokowany