OPINIA NA TEMAT OBECNEJ SYTUACJI SERWERA
- wladek
- Sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|wladek
- Kontakt:
Re: OPINIA NA TEMAT OBECNEJ SYTUACJI SERWERA
Wzór:
1.Nik - ^3wlade^2k
2.Wiek - 27 ?
3.Kilka słów o sobie. - młody, przystojny, z nałogami
4.Poprzednie klany. - tylko ten z TVP2
5.Staż gry w ET. od marca 2013 r.
1.Nik - ^3wlade^2k
2.Wiek - 27 ?
3.Kilka słów o sobie. - młody, przystojny, z nałogami
4.Poprzednie klany. - tylko ten z TVP2
5.Staż gry w ET. od marca 2013 r.
myślałem, że dowcip z Klanem z TVP umarł śmiercią naturalną
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Z drugiej strony, czy jeśli noszę mundur powstańca warszawskiego aby oddać hołd tamtym ludziom, to zasługuję na wyszydzenie i karę? Wszak nie dostałem się do AK i niejedna osoba też się nie dostała.
Jeśli wujek założył tag, bo chciał podkreślić szacunek jaki czuje do klanu, to ja bym mu odpuścił... skoro klanu nie ma i jego symbole nie obowiązują. Polskie prawo dopuszcza noszenie mundurów i emblematów niestniejących armii
Zresztą mieć spiny o to to sorry...
A uwierz, Kris, ja naprawdę czuję dumę z tych dwóch literek. To nie jest tak, że wygłaszam swój pogląd mając wyjebane na W$.
Jeśli wujek założył tag, bo chciał podkreślić szacunek jaki czuje do klanu, to ja bym mu odpuścił... skoro klanu nie ma i jego symbole nie obowiązują. Polskie prawo dopuszcza noszenie mundurów i emblematów niestniejących armii

A uwierz, Kris, ja naprawdę czuję dumę z tych dwóch literek. To nie jest tak, że wygłaszam swój pogląd mając wyjebane na W$.
Proszę Cie Spidi. A czy on w ogóle wie czym jest W$. Czym było W$? Idziesz zbyt daleko ze swoją ideologią Spidi. Soko ludzie grają z tagami to klan jest.SPIDIvonMARDER pisze:
Jeśli wujek założył tag, bo chciał podkreślić szacunek jaki czuje do klanu, to ja bym mu odpuścił... skoro klanu nie ma i jego symbole nie obowiązują. Polskie prawo dopuszcza noszenie mundurów i emblematów niestniejących armii![]()

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Ja to widzę tak - żołnierzem jest każdy gracz, a klany to różne zamknięte oddziały, do których trafiają tylko najlepsi wojownicy. Nasz klan to jednostka, która poległa na froncie. Z szacunku do tych walecznych weteranów, którzy kiedyś tworzyli wspaniały oddział, przeżyli razem lepsze i gorsze momenty, zwyciężyli w wielu bitwach i bitewkach, nie godzi się, by przypadkowy żołnierzyk samozwańczo ogłaszał się członkiem ekipy. Jeśli czuje wewnętrzną potrzebę wyrażenia swojego podziwu wobec tych ludzi, może mówić o nich dobrze i opowiadać o ich bohaterskich wyczynach albo stworzyć klub przyjaciół myszki miki albo fanklub czy inne gówno i razem z koleżkami uwielbiać swoich idoli, ale niech nie wciela się sam do grupy, o której nie ma pojęcia.
Kiedy klan istniał i posiadał swój serwer, nakładanie tagu przez przypadkowe osoby było karane. W tej kwestii nic się nie powinno zmienić, bo razem z zamknięciem klanu zamyka się rekrutacja.
Zresztą, co ja gadam :p
Kiedy klan istniał i posiadał swój serwer, nakładanie tagu przez przypadkowe osoby było karane. W tej kwestii nic się nie powinno zmienić, bo razem z zamknięciem klanu zamyka się rekrutacja.
Zresztą, co ja gadam :p
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Ja powiem krótko, zawsze się baaardzo denerwuję jak ktoś zabiera coś co zrobiłem - co istnieje nadal bądź istniało z mojej ręki - bez pytania. Chyba jak najbardziej zrozumiały fakt. Doesn't it? 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Możecie zatem pozwać wujka do Sztrazburga. Nie będę przeszkadzał :)
Ok już szykuje pozew...SPIDIvonMARDER pisze:Możecie zatem pozwać wujka do Sztrazburga. Nie będę przeszkadzał :)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
ksysu pisze:Ja to widzę tak - żołnierzem jest każdy gracz, a klany to różne zamknięte oddziały, do których trafiają tylko najlepsi wojownicy. Nasz klan to jednostka, która poległa na froncie. Z szacunku do tych walecznych weteranów, którzy kiedyś tworzyli wspaniały oddział, przeżyli razem lepsze i gorsze momenty, zwyciężyli w wielu bitwach i bitewkach, nie godzi się, by przypadkowy żołnierzyk samozwańczo ogłaszał się członkiem ekipy. Jeśli czuje wewnętrzną potrzebę wyrażenia swojego podziwu wobec tych ludzi, może mówić o nich dobrze i opowiadać o ich bohaterskich wyczynach albo stworzyć klub przyjaciół myszki miki albo fanklub czy inne gówno i razem z koleżkami uwielbiać swoich idoli, ale niech nie wciela się sam do grupy, o której nie ma pojęcia.
No nie mogłem się powstrzymać, by się nie wbić w temat z tym. :D

|W$| - coś więcej niż coś więcej...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Ja też nie mogłem...
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]