Nowe mapy
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Zapomniałeś dodać , 3 zgranych ludzi w drużynie atakującej. Jak tych "3 zgranych ludzi" gra w obronie to mapa się dłuży, zabierając przyjemność z gry (szczególnie allied-om , którzy nawet ze spawna wyjść nie mogą, a co dopiero zrobić obj...)prot pisze:Dla mnie cykl map jest odpowiedni i nie potrzeba nic w nim zmieniać, a jeśli chodzi o to, że mapy trwają długo to bujda, bo wystarczy 3 zgranych ludzi i sie kończy w 5-15minut.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Wychodząc z tego założenia, to każda mapka jest dla atakujących zła, bo obrońca ich przyz spawnie przydusi (dlatego jestem przeciwnikiem spanwkilla).
A co do długości, to znowu mam odmienne zdanie :P Nie ma to jak porządna, półgodzinna partia Golda, do końca której nie wiadomo kto wygra (na przykład w 25 minucie Alliesi załadują Tracka). Oczywiscie jak Alliesi dają ciała to będzie to 30 minut taniego i nudnego sk... ale przecież nie można założyć, że zawsze Niemcy są górą. Ile lat gram w ET to nie zauwazylem, by lepsi gracze byli zawsze po stronie obrońców.
A co do Radara i Batterry to zgodzę się, że dla jednej ze stron są one potwornie trudne, ale nie niewykonalne. Zwłaszcza, że chyba na serwie jest dopuszczone wysadzanie tylniej bramy na Baterii.
ale jakby one zniknęły, nie bolałoby mnie to za bardzo.
Z kolei chętnie wypóbwoałbym jakaś mapkę z listy:
Das Boot
Et_Castle
Et_Chateu
A co do długości, to znowu mam odmienne zdanie :P Nie ma to jak porządna, półgodzinna partia Golda, do końca której nie wiadomo kto wygra (na przykład w 25 minucie Alliesi załadują Tracka). Oczywiscie jak Alliesi dają ciała to będzie to 30 minut taniego i nudnego sk... ale przecież nie można założyć, że zawsze Niemcy są górą. Ile lat gram w ET to nie zauwazylem, by lepsi gracze byli zawsze po stronie obrońców.
A co do Radara i Batterry to zgodzę się, że dla jednej ze stron są one potwornie trudne, ale nie niewykonalne. Zwłaszcza, że chyba na serwie jest dopuszczone wysadzanie tylniej bramy na Baterii.
ale jakby one zniknęły, nie bolałoby mnie to za bardzo.
Z kolei chętnie wypóbwoałbym jakaś mapkę z listy:
Das Boot
Et_Castle
Et_Chateu
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Nowe Mapy ;) ?
Ostatnio dużo grałam u was ;). Zastanawiałam się czy nie moglibyśmy zmienić trochę map, bo wielu graczy prosi adminów (jeśli są obecni w grze) o natychmiastową zmianę mapy na następną za pomocą komend. Te mapy to TC_base, snatch, Battery i Radar głównie. Mam taką propozycję, żeby zmienić te mapy na jakieś inne jak np. Ressurection, Cathedral, Warbell, Goldrush_Greater_Access lub Railgun;). Wiem że to serwer NO Download, ale może byłaby możliwość zmiany ;p? Co o tym sądzicie ? :*
-
- Starszy kapitan
-
- Starszy kapral
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Fajnie byłoby dodać mapę Minas Tirith z Władcy Pierścieni 
SPIDI

SPIDI
Ostatnio zmieniony 2010-09-26, 18:47 przez MasterFragus, łącznie zmieniany 1 raz.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt: