Nowe mapy

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

prot
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Post autor: prot »

Dla mnie cykl map jest odpowiedni i nie potrzeba nic w nim zmieniać, a jeśli chodzi o to, że mapy trwają długo to bujda, bo wystarczy 3 zgranych ludzi i sie kończy w 5-15minut.
Obrazek

Login Steam - BattleBard
NightMare
Poborowy

Post autor: NightMare »

prot pisze:Dla mnie cykl map jest odpowiedni i nie potrzeba nic w nim zmieniać, a jeśli chodzi o to, że mapy trwają długo to bujda, bo wystarczy 3 zgranych ludzi i sie kończy w 5-15minut.
Zapomniałeś dodać , 3 zgranych ludzi w drużynie atakującej. Jak tych "3 zgranych ludzi" gra w obronie to mapa się dłuży, zabierając przyjemność z gry (szczególnie allied-om , którzy nawet ze spawna wyjść nie mogą, a co dopiero zrobić obj...)
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Wychodząc z tego założenia, to każda mapka jest dla atakujących zła, bo obrońca ich przyz spawnie przydusi (dlatego jestem przeciwnikiem spanwkilla).
A co do długości, to znowu mam odmienne zdanie :P Nie ma to jak porządna, półgodzinna partia Golda, do końca której nie wiadomo kto wygra (na przykład w 25 minucie Alliesi załadują Tracka). Oczywiscie jak Alliesi dają ciała to będzie to 30 minut taniego i nudnego sk... ale przecież nie można założyć, że zawsze Niemcy są górą. Ile lat gram w ET to nie zauwazylem, by lepsi gracze byli zawsze po stronie obrońców.

A co do Radara i Batterry to zgodzę się, że dla jednej ze stron są one potwornie trudne, ale nie niewykonalne. Zwłaszcza, że chyba na serwie jest dopuszczone wysadzanie tylniej bramy na Baterii.
ale jakby one zniknęły, nie bolałoby mnie to za bardzo.
Z kolei chętnie wypóbwoałbym jakaś mapkę z listy:
Das Boot
Et_Castle
Et_Chateu
Obrazek
prot
Poborowy

Zgadzam się ze Spidim.
Nie ma to jak porządna, półgodzinna partia Golda, do końca której nie wiadomo kto wygra (na przykład w 25 minucie Alliesi załadują Tracka). Oczywiscie jak Alliesi dają ciała to będzie to 30 minut taniego i nudnego sk...
Obrazek

Login Steam - BattleBard
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Dodałem Baserace w wersji egipskiej i Goldrusha w wersji turniejowej. Na próbę.
prot
Poborowy

Baserace jest nawet znośny, ale Gold to porażka :/
Alianci mają za łatwo
Obrazek

Login Steam - BattleBard
Emilia
Poborowy

Nowe Mapy ;) ?

Post autor: Emilia »

Ostatnio dużo grałam u was ;). Zastanawiałam się czy nie moglibyśmy zmienić trochę map, bo wielu graczy prosi adminów (jeśli są obecni w grze) o natychmiastową zmianę mapy na następną za pomocą komend. Te mapy to TC_base, snatch, Battery i Radar głównie. Mam taką propozycję, żeby zmienić te mapy na jakieś inne jak np. Ressurection, Cathedral, Warbell, Goldrush_Greater_Access lub Railgun;). Wiem że to serwer NO Download, ale może byłaby możliwość zmiany ;p? Co o tym sądzicie ? :*
Agnieszka
Poborowy

Post autor: Agnieszka »

popieram Cię rękami i nogami moja Droga :D
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

Post autor: Gregory1323 »

Tak. Warbell musi być. Najlepsza mapa na jakiej grałem.
MasterFragus
Starszy kapral
Starszy kapral
Nick w ET: ETPlayer
Kontakt:

Post autor: MasterFragus »

Fajnie byłoby dodać mapę Minas Tirith z Władcy Pierścieni :-D
SPIDI
Ostatnio zmieniony 2010-09-26, 18:47 przez MasterFragus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Dodałem mapkę ET Ice.
Zablokowany