Motocykle-ogólnie
-
- Starszy szeregowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Motocykle-ogólnie
DR 350 to cross ale moja maszyna to cacko za 4,300
-
- Pierwszy sierżant
To jeździsz nim tylko, wokół domu?
Nie miałem, przyjemności jeździć enduro/crossem.
Jak już jesteś, szczęśliwym posiadaczem ww. sprzętu, to więc może przedstawisz jego plusy i minusy?
Jak możesz, to wrzuć jego zdjęcie?
Nie miałem, przyjemności jeździć enduro/crossem.
Jak już jesteś, szczęśliwym posiadaczem ww. sprzętu, to więc może przedstawisz jego plusy i minusy?
Jak możesz, to wrzuć jego zdjęcie?
-
- Starszy szeregowy
dostalem go na początku wakacji i mam go nawsi ale jak zauwarzylem ma slabe przednie hamulce i nie odpala mi na kopa :P, ale troszke remontu i git a zdjęcie wrzuce ale nie wiem kiedy pojade na wieś
To ja dzisiaj wrzucę coś ciekawego.
Określany przez wielu jako "Best bike ever", motocykl, który można znaleźć na allegro z opisem "sprzedaję, bo nie jestem w stanie nad nim zapanować". Generująca potężny moment obrotowy dwucylindrowa, 75-cio stopniowa "fałka" o pojemności 990ccm bije na głowę wszystkie dwustu-konne szlifierki. Nie wybacza żadnego zbyt mocnego skurczu nadgarstka - kończy się to co najmniej jednym saltem nawet przy dużej prędkości ;)
Maszyna jest specjalnie wyważona, żeby łatwo można było wbić ją na gumę i bez większych problemów (przy odrobinie umiejętności) przejechać tak spory kawałek.
Jak tylko będę miał zbędne 50k to będzie moja :P (czyli może za 100 lat)
KTM 990 SMR
Określany przez wielu jako "Best bike ever", motocykl, który można znaleźć na allegro z opisem "sprzedaję, bo nie jestem w stanie nad nim zapanować". Generująca potężny moment obrotowy dwucylindrowa, 75-cio stopniowa "fałka" o pojemności 990ccm bije na głowę wszystkie dwustu-konne szlifierki. Nie wybacza żadnego zbyt mocnego skurczu nadgarstka - kończy się to co najmniej jednym saltem nawet przy dużej prędkości ;)
Maszyna jest specjalnie wyważona, żeby łatwo można było wbić ją na gumę i bez większych problemów (przy odrobinie umiejętności) przejechać tak spory kawałek.
Jak tylko będę miał zbędne 50k to będzie moja :P (czyli może za 100 lat)
KTM 990 SMR
-
- Starszy szeregowy
o.O ale cacko ale cena tez dobra Morze za sto lat nie ale za 200 tak
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
ciekawe ze KTM stworzyl taki motocykl zawsze kojarzylem ich raczej z produkcja crossow
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Ja ogólnie dopiero swoją przygodę z motocyklami zaczynam ;) teraz jeżdżę na skuterku, po zdaniu prawka najprawdopodobniej mz etz 251(podobno super maszynka) a potem ? Bardzo kręcą mnie turystyki pojechanie gdzieś z grupą ludzi, możliwość poznania fajnych osób zwiedzenia ciekawych miejsc ;)
Z motocykli które mi się podobają najbardziej kręca mnie te; Suzuki Bandit, Honda Deauville, Bmw R 1200GS(drogi sprzęcior ale to chyba jeden z najlepszych turystyków) A propo kawasaki ninja i ludzi który na nim jeżdżą, większość to pewno szpanerzy ale znajdą się też zapaleńcy który na takim sprzęcie naprawdę potrafią jeździć
Z motocykli które mi się podobają najbardziej kręca mnie te; Suzuki Bandit, Honda Deauville, Bmw R 1200GS(drogi sprzęcior ale to chyba jeden z najlepszych turystyków) A propo kawasaki ninja i ludzi który na nim jeżdżą, większość to pewno szpanerzy ale znajdą się też zapaleńcy który na takim sprzęcie naprawdę potrafią jeździć
- Ultra...
- Podchorąży
Crazy 4u, wrocławska ekipa z forum :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uwMg5bYAZM#!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uwMg5bYAZM#!
Co do 251 jeździłem kiedyś dużo i dalej wolę 250. 251 to silnik z 250 a rama z 150. 251 ma lekki przód. Może i można ala "ścigaczem" podnosić ją na koło ale psuję to trochę komfort jazdy.Crazy pisze:Ja ogólnie dopiero swoją przygodę z motocyklami zaczynam ;) teraz jeżdżę na skuterku, po zdaniu prawka najprawdopodobniej mz etz 251(podobno super maszynka) a potem ? Bardzo kręcą mnie turystyki pojechanie gdzieś z grupą ludzi, możliwość poznania fajnych osób zwiedzenia ciekawych miejsc ;)
Ja chyba teraz kupuję na działkę WSK. Mam już jedną na oku.
A z samych motorów najlepiej wspominam moją mało motorynkę. Całe dnie na niej spędzałem. Paliwo wtedy kosztowało 2 zł :D
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- |W$|MACIEK
dzieki na nastepny sie chyba wybiore:D fajne moto duzo roboty kosztowalo
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Ostatnio miałem zaszczyt przejechania się MZ 250 z 1986 roku :)
Mój tato naprawiał ją prawie rok ale efekt jest super ,wygląda jak nowa postaram się wrzucic zdj. w najbliższym czasie.
A ktoś z was miał stycznośc z tą maszyną?? :)
Mój tato naprawiał ją prawie rok ale efekt jest super ,wygląda jak nowa postaram się wrzucic zdj. w najbliższym czasie.
A ktoś z was miał stycznośc z tą maszyną?? :)
250TS. Stara dobra MZ :) Jeździłem. Kumple kilka lat temu mieli na tym wypadek. Auto trafiło w bok. Temu z tyłu brakło ze 2cm żeby stracił nogę. Na szczęście auto zahaczyło tył zaraz za jego nogą. Wygrzebali się po jakimś miesiącu.
- |W$|MACIEK
ja moze wrzuce zdjecia dniepra jak aparat pozycze
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Jeździłem i ja mz :P Ale najlepiej wspominam wsk 4 z przodem od cz :) Sasiad robił często takie przeróbki :PCzarek pisze:250TS. Stara dobra MZ :) Jeździłem. Kumple kilka lat temu mieli na tym wypadek. Auto trafiło w bok. Temu z tyłu brakło ze 2cm żeby stracił nogę. Na szczęście auto zahaczyło tył zaraz za jego nogą. Wygrzebali się po jakimś miesiącu.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "