Hmm ja uwazam ze przejscie na inny mod jest bez sensu,dlaczego?
1.Na kazdym modzie gra sie inaczej
2.Jm to stary mod NQ to jak wszyscy wiecie byl fajny przez chwile jak wgl byl fajny
Od teraz na piątym poziomie doświadczenia w klasie inżyniera będzie dostępna bomba.
Wygląda jak dynamit, ale ma licznik czasu ok 5sek po których wybucha, nie trzeba uzbrajać. Klawisz 2x4.
A jest gdzieś na forum rozpiska co daje poszczególny poziom jakiejś klasy ? Zauważyłem, że na 5s, medyk leczy apteczkami bodajże po 40hp/ea. Teraz doszła bomba u inżyniera. A co z pozostałymi ? Mają jakieś udoskonalenia ?
Czy jest mozliwosc dodania do covera granatow z trujacym gazem? To ciekawe rozwiazanie, zwieksza przydatnosc tej klasy, bo w obj cover nie przydaje sie za bardzo...
twt pisze:No nie, zaraz to wszystko zacznie wygladac jak walki Dajmosow :D Ja poprosze miecz laserowy zamiast noza i dzialko plazmowe :P
Wiesz twt, gaz nie oznacza od razu kosmicznych technologii xP Skoro w czasach 2 wojny stosowano juz gaz, to czemu by go nie dodac? Niektore serwery to zrobily.
twt raczej nie chodziło o to, że granaty są przesadzonym pomysłem, tylko o to, że gra zacznie przypominać niedługo Quake lub UT z tą ilością dostępnych broni. Z drugiej strony gazem się fajnie bawiło, choć pamiętajcie, że SK nie da się uniknąć w żaden sposób, a dodając gaz, dodajecie również kolejny dobry sposób na spawnkill.
Z tego co pamietam z innych serverow, ten gaz nie zabieral na tyle duzo hp zeby mozna bylo uznac go za spawnkill. Gdy ktos w nim stal przez caly czas jego trwania to i owszem, zabijal, ale przy przebiegnieciu zabieral tylko troche hp.