Podanie;)
Re: Podanie;)
Spiskuje czy nie spiskuje to i tak jestem na nie, nie widze Cie w roli Administratora.
JCF o co ci chodzi wogóle co my ci zrobiliśmy najpierw miałeś coś do mnie a teraz do mojego brata.
Może ty nie umiesz grać w paczce i przyzwyczaić się że będzie was coraz więcej jako administratorów.
Może ty nie umiesz grać w paczce i przyzwyczaić się że będzie was coraz więcej jako administratorów.
Poprostu Nie lubie was nie idzie mi wspolpraca z Dj i tyle a Ty dobrze wiesz dlaczego nie przepadam za Toba...
JCF pyskuje ? to bardzo niespotykane, to jak trafic 6 w totka :) Odkad pamietam (a juz troche gram na tym servie) JCF nigdy nie psykowal wiec tym bardziej ciezko mi uwierzyc, ze jest inaczej.
Honorowy Dawca Fragów
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
ooo troche sie rozpisaliscie czytam i oczom nie wierze zaczne może od gracza N4R krótko i na temat jest kłótliwy moderatorzy i admini pewnie zauważyli co do jakiegoś spisku to sobie wypraszam temat był zgłaszany na serwerze do adiego napisał skargi na stronie w sumie racja. owszem pisalismy do siebie dj tu każdy z nas dłużej grający sie zna jestem tu dość długo. nie poszanowałes uwagi starszego admina od ciebie i uważasz ze to jest ok reszte opini wyraziłem
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Zamykam temat. Skoro JCF, twt i Tucik są przeciwni, to wątpię, by Adi dał Tobie admina. Oczywiście ostatnie zdanie należy do niego, możesz się odwołać od ich opinii. Ale to już polecam załatwić na PW.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Najwyraźniej teraz pora na moją odpowiedź.
Przepytując sporą liczbę graczy serwera doszedłem do wniosku, że nie otrzymasz na razie "admina".
Nowi gracze byli pozytywnie-obojętni a starzy wyjadacze w większości przeciwni Twojej dalszej działalności.
Jeżeli sytuacja się kiedyś polepszy, możesz znów się ubiegać o tą funkcję.
Happy fragging!
Przepytując sporą liczbę graczy serwera doszedłem do wniosku, że nie otrzymasz na razie "admina".
Nowi gracze byli pozytywnie-obojętni a starzy wyjadacze w większości przeciwni Twojej dalszej działalności.
Jeżeli sytuacja się kiedyś polepszy, możesz znów się ubiegać o tą funkcję.
Happy fragging!