Wybaczcie mi ciekawość lecz muszę się dowiedzieć co was skłoniło do nadania klanowi nazwy takiej a nie innej,
czy macie zamiar po zebraniu odpowiedniej ilości członków oraz po doprowadzeniu waszego zgrania i umiejętności
do perfekcji spróbować sił w CB lub w innych tego rodzaju "ligach".Pojawia się w mojej głowie kolejne niezwykle
nurtujące mnie pytanie czemu akurat Totalne Piekło ?.
Why ?
-
- Starszy szeregowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Why ?
()==|;;;;;::>
Me ?
Me ?
Re: Why ?
A więc od końca może dlaczego totalne piekło:
Na większości serwerach jest jakiś klan który już gra na serwerze i nie pozwalają innym klanom gry.
Dlatego wybraliśmy razem z DJ! totalne piekło i Adi wyraził zgode.
Co do jakiś sparów lig itp.
To jeszcze nie ale jak napisałeś jak będziemy mieli skład do perfekcji zobaczymy czy nie da rady stworzyć abyśmy grali już o prawdziwe pieniądze.
Na razie tak jak pisałem nie mamy składu i ja z DJ! jesteśmy po długiej przerwie.
Skąd nasza nazwa:
Naszą nazwę wymyśliłem ja po prostu dużo nazw było zajętych i nie chciałem mieć takich samych.
Dlatego też wymyśliłem Królestwo I nagle Enemy Territory.
I tak powstał nasz klan.
Tak więc już wszystko chyba wiesz jakby coś to napisz i coś poradzimy.
A i tak wypytywałeś o nasz jeśli chcesz dołączyć zapraszam serdecznie, na chwile obecną bierzemy wszystkich.
Na większości serwerach jest jakiś klan który już gra na serwerze i nie pozwalają innym klanom gry.
Dlatego wybraliśmy razem z DJ! totalne piekło i Adi wyraził zgode.
Co do jakiś sparów lig itp.
To jeszcze nie ale jak napisałeś jak będziemy mieli skład do perfekcji zobaczymy czy nie da rady stworzyć abyśmy grali już o prawdziwe pieniądze.
Na razie tak jak pisałem nie mamy składu i ja z DJ! jesteśmy po długiej przerwie.
Skąd nasza nazwa:
Naszą nazwę wymyśliłem ja po prostu dużo nazw było zajętych i nie chciałem mieć takich samych.
Dlatego też wymyśliłem Królestwo I nagle Enemy Territory.
I tak powstał nasz klan.
Tak więc już wszystko chyba wiesz jakby coś to napisz i coś poradzimy.
A i tak wypytywałeś o nasz jeśli chcesz dołączyć zapraszam serdecznie, na chwile obecną bierzemy wszystkich.
No offence ale dla mnie nazwa jest jak "psu z dupy wyjal" - malo tworcza i troche wieje tandeta. Jesli chodzi o wasz rozwoj to preferowalbym trenowac skilla, zablysnac w jakies lidze (np. CB) a potem podpiac sie pod jakis multi klan, ktory ma dywizje w iinych grach - najczesciej maja juz sponsora.
Honorowy Dawca Fragów
Co do nazwy to jest mało członków i wszystko można jeszcze zmienić.
Pisałeś również o klanie chodziło ci o fuzje czyli połączenie tak można zrobić ale na razie mamy słaby team i musimy ćwiczyć może jak dołączy do nas 10 osób dobrych zrobimy selekcje i można kogoś wywalić a zostawić dobrych.
Na razie o tym nie myślimy na razie próbujemy rozwinąć klan bo od tego trzeba zawsze zaczynać.
Pisałeś również o klanie chodziło ci o fuzje czyli połączenie tak można zrobić ale na razie mamy słaby team i musimy ćwiczyć może jak dołączy do nas 10 osób dobrych zrobimy selekcje i można kogoś wywalić a zostawić dobrych.
Na razie o tym nie myślimy na razie próbujemy rozwinąć klan bo od tego trzeba zawsze zaczynać.