Podanie o admina

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

kingkongPL
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Podanie o admina

Post autor: kingkongPL »

Nick: k|ngk0ng
GG:10151283
Znajomość gry: Gram od 5 lat i wiem że znam się bardzo dobrze na wolfenstein .
xp: 10000exp jeszcze nie mam ale to potrwa chwile
Jestem adminem na innym serverze: byłem adminem na T.r.T i ETc .
uzupełniony profil:Tak
najmniej 25 postów: ciezko bedzie z tymi postami ponieważ ja wole sobie pograć.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: Podanie o admina

Post autor: SPIDIvonMARDER »

To musimy poczekać i Ciebie lepiej poznać, by złożyć na Twoje ręce tę jakże odpowiedzialną funkcję *gangsta*
Obrazek
*KoDzAk*
Kapral
Kapral

Post autor: *KoDzAk* »

Skoro grasz taki długi czas w et to co to za problem udzielać sie na forum>? Pamietaj jedną rzecz żeby być adminem musisz sie udzielać na naszym forum bez tego na pewno go nie będziesz miał:/
JCF

Post autor: JCF »

Chcialbym wiedziec cos wiecej o Tobie...Napisz coś o Sobie
kingkongPL
Poborowy

Mam 16 lat urodziłem sie w Zgorzelcu mieszkałem w Pieńsku . w 1 klasie gimnazjum przeprowadziłem się do Wykrot i nadal mieszkam w Wykrotach. W czwartej klasie szkoły podstawowej zacząłem grać w kosza i wolfensteina. Wolfensteina poznałem dzięki najlepszemu koledze który poznał go od wujka. Moim pierwszym serverem był BEGINNERS gdzie spedziłem na nim ok. 2 lata. następnym serverem był T.r.T . Grałem na nim 1,5 roku. Na ETc grałem tylko z 0,5 roku. Jakiś czas grałem na T.C. reszte czasu grałem na serverach których nie pamiętam . Byłem również w klanach T.r.T, ETc, T.C., .SinC|, psb, A+ . moje najlepsze wyniki jakie pamiętam to ok 230/20 a najlepsza średnia to ok 160/10 bez botów z botami to 1867/51 mam screnna .

Kiedy na dworze jest ciepło ide z kolegami pograć w kosza. W szóstej klasie szkoły podstawowej grałem w Turowie Zgorzelec (juniorzy). W Turowie grałem bardzo krótki czas. teraz gram w streetball miałem z kolegami druzyne streetballową nasza druzyna zajmowała najczęściej 4 miejsce ale mamy terz puchar z 2 miejsca i medale z 3.
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Załącznik chyba nie działa...
Obrazek
*KoDzAk*
Kapral
Kapral

Hmm gralem przed chwila na serwie własnie z tym kolega i wątpię raz w to że grasz 5 lat a dwa ze mialeś takie staty jak piszesz.Widzialem na specu jak grasz bo kiedy czytałem Twoje podanie pomyslałem sobie 5 lat grac to już sporo wiec skilla masz na pewno.Ale staty które widziałem na serwie były mniej wiecej na równi killów jak i dedów także sory ale watpie ze grasz 5 lat i ze mialeś takie staty w dodatku jeszcze nie na botach.Po trzecie jak można nabić ponad 1800 fragów hehe?? chyba na 3 godzinnej mapie:/Reszta jest wporządku jak dla mnie,nie wiem czy kłamiesz czy porpostu u nas wyższy poziom graczy:)
kingkongPL
Poborowy

5 lat gram tylko ze ostatni raz grałem pół roku temu i napisałem "najlepsze" wyniki jakie miałem. Jak pogram z 2 tygodnie to staty powrócą ( tak myślę ).
JCF

Post autor: JCF »

Kodzak nie przekreslajmy chłopaka...to ze mial powiedzmy 14/14 sa takie mapki na ktorych czasami mam podobne staty (arty,panza) i tego nie "przeskoczy" jak dla mnie udzielaj sie na serwerze oraz na Forum ...narazie wstrzymam sie od +/-
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Nie dawal paczek jako FO i musialem czekac az go dobija :D Nie jestem adminem, ale jak dla mnie to poczekamy zobaczymy :)
Honorowy Dawca Fragów
kingkongPL
Poborowy

Paczek nie dawałem ponieważ chciałem puścić arty. Nastepnym razem jak chcesz ammo to stan naprzeciw mnie i wołaj o ammo to na pewno dostaniesz
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Akurat statsy to chyba najmniej miarodajna rzecz, ponieważ inne ma med, inne sold, inne obrońca, inne atakujący... zależne są od taktyki i anstroju... a zresztą admin nie musi dobrze grać.
Obrazek
*KoDzAk*
Kapral
Kapral

Nie chodzi mi o staty tylko dla mnie jest to niemozliwoscia.I nikogo nie przekreslam JCF.
Aragorn
Poborowy

Post autor: Aragorn »

moim zdaniem jesli ktos chce byc admem to nie musi wcale dobrze grac...Wystarczy ze bedzie sie trzymal poziomu inncyh graczy, ale powinien byc uczciwym. Bez uczciowosci moze sporo na servie namieszac. Nie chce nikogo zle nakrecac ani nic tylko to takie moje podsumowanie pozdrawiam :)
*Aragorn*
*KoDzAk*
Kapral
Kapral

Hmm z jednej strony nie musi dobrze grac,ale z drugiej musi wiedziec kiedy jest gracz lamie regulamin przez cheaty np:/ Skoro nie potrafi to nie rozpozna WH,CZY aima:/[edit] :
1.skoro juz zaczyna klamac ze statami to moze namieszac to prawda
2.skoro nie musi grac dobrze to skad niby ma sie nauczyc najwazniejszych komend? Bo nie rozumiem
Zablokowany