Podanie
-
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Podanie
Użytkownik.
Nick w grze: SairPL
Kontakt:
gg: 1047853
Gra.
Znajomość gry, kwestie techniczne:Nooo gram już trochę w ET''a, i jeżeli chodzi od strony gracza ET nie ma dla mnie tajemnic, od strony administracyjne typu stawianie serwera jeszcze się nie bawiłem wiec nie mam pojęcia jak to wygląda
Zdobyte minimum 5000-10000exp (jest/nie ma): jest
Jestem adminem na innym serwerze? (tak: to jakim/nie): nie
Forum.
Uzupełniony profil (jest/nie ma): jest
Najmniej 10 postów (jest/nie ma):jest
Witam, nazywam się Przemek i mam 16 (prawie 17) lat. Napisałem podanie gdyż uważam że jestem osobą osobą odpowiedzialną, a do tego przebywam dosyć czesto na serwerze, gdzie zauważąm monotonne SK, Kłutnie na czacie, wulgaryzmy i niestety nic nie mogę z tym zrobić bo nie ma administracij. Ponadto jestem osobą odpowiedzialną, dobrze przyjmuje krytykę i nie uginam się pod nią.
Nick w grze: SairPL
Kontakt:
gg: 1047853
Gra.
Znajomość gry, kwestie techniczne:Nooo gram już trochę w ET''a, i jeżeli chodzi od strony gracza ET nie ma dla mnie tajemnic, od strony administracyjne typu stawianie serwera jeszcze się nie bawiłem wiec nie mam pojęcia jak to wygląda
Zdobyte minimum 5000-10000exp (jest/nie ma): jest
Jestem adminem na innym serwerze? (tak: to jakim/nie): nie
Forum.
Uzupełniony profil (jest/nie ma): jest
Najmniej 10 postów (jest/nie ma):jest
Witam, nazywam się Przemek i mam 16 (prawie 17) lat. Napisałem podanie gdyż uważam że jestem osobą osobą odpowiedzialną, a do tego przebywam dosyć czesto na serwerze, gdzie zauważąm monotonne SK, Kłutnie na czacie, wulgaryzmy i niestety nic nie mogę z tym zrobić bo nie ma administracij. Ponadto jestem osobą odpowiedzialną, dobrze przyjmuje krytykę i nie uginam się pod nią.
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Starszy kapitan
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER