Nowe mapki
- twt
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Tramfight... to to podobne do Tram z RTCW? Jesli tak, to jestem za. Venice mi się trochę opatrzyło... a mapy MLB są fajne, tylko że niestety trzeba do nich dobrych graczy, a na dzikim FFA to trochę obj nie wychodzą. :)twt pisze:Nie ma tu nikogo ze starej gwardii ? :D Moje propozycje to mozna powiedziec, ze klasyka :) w ktora sie siepalo z bananem na buzi.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Za to mi się przyjemnie grało na 1944 Huertgen (info). Nie pamiętam na jakim serwerze, ale na pewno nie jest to bardzo popularna mapa.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Tramfight mi sie jakos nie podoba, jestem na nie.
Chetnie zagralbym natomiast na 1944 Huertgen ^^
Mapa Baserace jest jakas dziwna, zagralem na niej tylko raz, ale moim zdaniem jest za duza na tak mala liczbe graczy. Jestem za wycofaniem jej.
Kiedys na jakims serwerze spotkalem sie z mapa Minastirith (zaczerpnieta z Wladcy Pierscieni). Moim zdaniem dosc fajna mapa, mozna by ja dodac ^^
Chetnie zagralbym natomiast na 1944 Huertgen ^^
Mapa Baserace jest jakas dziwna, zagralem na niej tylko raz, ale moim zdaniem jest za duza na tak mala liczbe graczy. Jestem za wycofaniem jej.
Kiedys na jakims serwerze spotkalem sie z mapa Minastirith (zaczerpnieta z Wladcy Pierscieni). Moim zdaniem dosc fajna mapa, mozna by ja dodac ^^
Tramwaje mogą być fajne, natomiast mi się podoba bardziej 1944. Przyjemnie się na niej gra, tym bardziej jak ma się ogarnięty skład.
Jeżeli chodzi o Baserace to mapa jest super, zawsze ją lubiłem. I nie chodzi tu o małą ilość graczy, tylko wg mnie dość krótki czas gry na niej. Być może nie da się tego zwiększyć, ale ciekawie by było mieć wybudowaną całą bazę, a zwykle ciężko zdążyć i się jeszcze nabawić na takiej.
Jeżeli chodzi o Baserace to mapa jest super, zawsze ją lubiłem. I nie chodzi tu o małą ilość graczy, tylko wg mnie dość krótki czas gry na niej. Być może nie da się tego zwiększyć, ale ciekawie by było mieć wybudowaną całą bazę, a zwykle ciężko zdążyć i się jeszcze nabawić na takiej.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt: