3 problemy
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
3 problemy
1. Jest za dużo botów
2. Jest za mało map
3. Pingi sa niestabilne i często gęsto wysokie.
Da się z tym coś zrobić? Zwłaszcza z pierwszymi dwoma?
2. Jest za mało map
3. Pingi sa niestabilne i często gęsto wysokie.
Da się z tym coś zrobić? Zwłaszcza z pierwszymi dwoma?
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
2 graczy jest coraz więcej, wczoraj pojawił się nawet admin ISKO.NET... nie wiem czy każdy pamięta, ale to był niegdyś spoko serwer, grywałem na nim.
Może czas na jakąś nową, fajną mapkę? Ale nie totalny szlagier w stylu Venice czy B4, bo to już wszyscy znają na pamięć lepiej od Fuela. Jest dużo dobrych mapek trochę mniej znanych, na przykład Das Boot o którym trąbie juz od 3 serwerów :) Nie wiem, czy są na niego ścieżki botów, ale ja mam szczezre mówiąc gdzieś czy botom będzie się dobrze czy źle grało.
A jeśli już mówimy o botach... powtórzę, że dobrze byłoby zmniejszyć ich ilość do 6 na team. Jak jest jak teraz, to mamy do czynienia non stop z artami na spawny i obj, panzernoobstwem oraz mortalem na spawna. To doprawdy żałosne stracić dobre spree, bo ten głupi bot zabija więcej swoich niz wrogów, albo uniemożliwia wyjście ze spawna.
Może czas na jakąś nową, fajną mapkę? Ale nie totalny szlagier w stylu Venice czy B4, bo to już wszyscy znają na pamięć lepiej od Fuela. Jest dużo dobrych mapek trochę mniej znanych, na przykład Das Boot o którym trąbie juz od 3 serwerów :) Nie wiem, czy są na niego ścieżki botów, ale ja mam szczezre mówiąc gdzieś czy botom będzie się dobrze czy źle grało.
A jeśli już mówimy o botach... powtórzę, że dobrze byłoby zmniejszyć ich ilość do 6 na team. Jak jest jak teraz, to mamy do czynienia non stop z artami na spawny i obj, panzernoobstwem oraz mortalem na spawna. To doprawdy żałosne stracić dobre spree, bo ten głupi bot zabija więcej swoich niz wrogów, albo uniemożliwia wyjście ze spawna.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
-
- Starszy kapitan
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
Dźwięki to ogólny syf, zaśmiecają serwer i są generalnie niepotrzebne. Co do adrenaliny to jak dla mnie ważna część gry która jest usunięta. Ale rozumiem jak najbardziej że jej nie ma bo to serwer XP save. Jeżeli każdy nabije sobie max lvl medem to będzie masa ludzi biegających na adrenalinie a powinny to być jednostki. Jedyną możliwością byłby jakiś system który po każdym wejściu na serwer odliczał osobne punkty za meda ( za każdym razem od 0) tak żeby trzeba było ją po każdym wejściu zdobywać od nowa.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt: