Motywacja!!!:)
-
- Kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Motywacja!!!:)
Ema. Trzeba bardziej zachęcać graczy,aby wchodzili na stronę serwara,zeby zaczeli sie udzielac bo jest tu troche nudno ze tak powiem.Nic sie nie dzieje.Moze jakies pomysly zeby rozkrecic bardziej stronke ? Pomysl ode mnie zachecac nowych i stalych graczy do odwiedzania i udzielania sie niech wiedza ze tez ich glos cos znaczy i mysle ze bd o czym tu pisac.Pozdro
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Sprawa niestety nie jest prosta, my tutaj nad rozkręcaniem jednego i drugiego pracujemy od wielu lat. Bywają lepsze i gorsze okresy.
Wy piszcie tu i tam, udzielajcie się, grajcie na serwie... to będzie najlepsze. Z takich prac dodatkowych, to jesli macie pomysł na dobry artykuł albo coś innego, to też mówcie.
Poczytajcie już istniejące tematy i zabawy, np. wolfowe zagadki. Rozkręćcie to :)
Wy piszcie tu i tam, udzielajcie się, grajcie na serwie... to będzie najlepsze. Z takich prac dodatkowych, to jesli macie pomysł na dobry artykuł albo coś innego, to też mówcie.
Poczytajcie już istniejące tematy i zabawy, np. wolfowe zagadki. Rozkręćcie to :)
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Pytanie brzmi: "Podaj nazwę gry z serii wydanej w 2009 roku"
przynajmniej wielkość liter nie powinna mieć znaczenia, sam jako jedną z pierwszych odpowiedzi podałem wolfenstein, więc próbowałem dalej z innymi tytułami, dopiero w trakcie gry jeden z graczy (nie pamiętam jego nicku, ale Bóg zapłać mu za tą pomoc) powiedział co należy wpisać.
Podejrzewam, że spora liczba osób może nie mieć cierpliwości (choć moja cierpliwość wzięła się z chęci napisania skargi na admina) i po kilku nie udanych próbach odpuszczają, tak mi się przynajmniej wydaje.
przynajmniej wielkość liter nie powinna mieć znaczenia, sam jako jedną z pierwszych odpowiedzi podałem wolfenstein, więc próbowałem dalej z innymi tytułami, dopiero w trakcie gry jeden z graczy (nie pamiętam jego nicku, ale Bóg zapłać mu za tą pomoc) powiedział co należy wpisać.
Podejrzewam, że spora liczba osób może nie mieć cierpliwości (choć moja cierpliwość wzięła się z chęci napisania skargi na admina) i po kilku nie udanych próbach odpuszczają, tak mi się przynajmniej wydaje.