Ewolucja gier FPS
- Karule
- Starszy kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Ewolucja gier FPS
Właśnie skończyłem oglądać świetny, 5-minutowy filmik o wspomnianej w temacie ewolucji gier FPS, są one ułożone mniej więcej chronologicznie. Zapraszam do oglądani bo warto! Wypatrujcie Wolfenstein'ów ;) i zwróćcie uwagę na ostatnią grę w zestawieniu, a szczególnie jej datę wydania :)
http://www.youtube.com/watch?v=M02sVp9fE-M
http://www.youtube.com/watch?v=M02sVp9fE-M
-
- Starszy kapral
- Kontakt:
-
- Sierżant
- Kontakt:
Filmik pokazuje zarówno ewolucję, jak i upadek gatunku. Mało klasyki, brakuje chociażby tak przełomowych tytułów jak Hitman 2, Thief i Red Faction, a można by wymienić wiele innych tytułów, ciekawszych niż pokazane. Całe szczęście że przynajmniej znalazły się tutaj produkcje id, Half-Life'y i (prywata mode on) Stalker, chociaż co dziwne pokazana była jego wersja alfa. Zdecydowanie było za dużo gier konsolowych (głównie Halo, no i co to kuźwa jest Time Splitters?!), oraz kaszan typu Koło w Druty. Jeśli filmik miałby być o ewolucji to tylko pierwsza część by się nadawała...
Generalnie, filmik mi się nie podobał, przywołał nostalgię i wk**wienie widokiem upadku.
Fap yea.
Generalnie, filmik mi się nie podobał, przywołał nostalgię i wk**wienie widokiem upadku.
Fap yea.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Starszy kapral
- Kontakt:
A'propos strzelanek jest taka jedna strzelanka Left 4 Dead strasznie fajna jak dla mnie to po prostu strzelanka z gatunku survivor horror a mianowicie nawalanie zombiaków z czego się da ale bardziej od jedynki podoba mi się 2 część bo w 2 części można zoombiaków nawalać np. z baseballa oraz gitary alektrycznej.
Wiem że może wam się wydawać że mnie pogieło ale mi się tam ta gra podoba; Można się odprężyć po ciężkim dniu w szkole/pracy i zamiast latać po ulicy z siekierą/piłą łańcuchową można to robić w grze i zamiast ciachać ludzi można ciachać zoombiaki w grze.
Wiem że może wam się wydawać że mnie pogieło ale mi się tam ta gra podoba; Można się odprężyć po ciężkim dniu w szkole/pracy i zamiast latać po ulicy z siekierą/piłą łańcuchową można to robić w grze i zamiast ciachać ludzi można ciachać zoombiaki w grze.

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
-
- Starszy kapral
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt: