Tak, tak nie myslcie, że o was zapomniałem ale znajdowałem się w trudnej sytuacji bo teraz liceum się zaczeło a trzeba się do niego najpierw było dostać :D Mam nadzieję, że mi wybaczycie długą a wręcz nieodpowiedzialną nieobecnością i pozwolicie wrócić do funkcjii redaktora. Obiecuję, że jeszcze dziś lub jutro zaczne takie dłuuuuugie piekne opowiadanko na cześć mojego powrotu! Na koniec tej wypowiedzi dodam, ze przez ten czas o was nie zapomniałem i juz od jakiegoś czasu planowałem wrócić i widze że będę musiał postów nadrobić :D Tak mi brakuje tej fajnej 3-cyfrowej liczby pod moim nickiem ale się nadrobi.
Tak dla tych co mnie nie znają to mam na imię Michał i byłem tu kiedyś redaktorem a niedługo po tym jak padł serv i mi się konto skasowało z wyżej wymieninych przyczyn musiałem się poświęcić całkowicie dziedzinie poszerzania wiedzy. Przez wakacje nie miałem zbyt szerokiego dostępu do komputera niestety.Ktoś mi może przypomni od którego roku byłem z wami bo już nawet nie pamiętam? 2009? czy może 2008 :D A i jeszcze przepraszam za nieusprawiedliwienie tak długiej nieobecności Mea Culpa
Pozdrowienia
Mich333
PS. Kto zaskoczony moim powrotem niech napisze bo jestem ciekaw :D
PS2. Mam trochę do nadrobienia

Zobacz posty nieprzeczytane [1164]