To jest moja mapka, której najnowszy build skompilowałem dziś po siódmej.
Jest to mapa do grania dueli, ale można ciekawie zagrać np. 3v3.
Do dyspozycji są dwie areny. Cała akcja osadzona jest w realiach, gdy niemcy zbudowali "nową maszynę Woalu"
Poproszę o komentarze. Bo praktycznie to zawszę coś mogę poprawić.
Moja krótka recka (chciałem by 800 post był w jakims konkretnym temacie).
Mapka ma oryginalną kolorystykę i założenie, by walka odbywala się na dwóch płaszczyznach. Dzięki temu mozna robić zarówno turnieje rycerskie, jak i podchody. Zarówno 1v1, 2v2 a nawet na większa liczbę osób.
Zatem tematykę i mechanikę oceniam wysoko. Plus za niszczalne płotki.
Mniej spodobała mi się jakość tekstur w samym Czarnym Słońcu. Takie światełka do mnie nie przemawiają... i ogólny brak detali.
Stąd ocena 8- :)
Ostatnio zmieniony 2010-08-26, 23:50 przez SPIDIvonMARDER, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc tak. Sciągłem mapę, odpaliłem a pierwsze wrażenie mnie nie powaliło, dlatego zacząłem biegać, skakać i czołgać się po mapie, zajęło mi to godzinę i chcę przyznać, że dopiero po tych zabiegach mapa nabrała w moich oczach. Wyobraziłem sobie jakiegoś przeciwnika, nieustanna walka, spawn 5. sekundowy, miazga. Aż mam ochotę zagrać z kimś na tej mapce. Nigdzie nie spostrzegłem Health i Ammo Cabine, więc stwierdzam, że duele będą toczyli tam sami medycy :D
Przecież mówiłem. Nie zdradza się szczegółów przed bardzo oddaloną datą premiery :D
To jest punkt odrodzenia obu drużyn. Tablica jest portalem do wymiaru Czarnego Słońca.
Poprzedni screen oznaczał to samo, tylko miejsce przebudowałem.. tak jak całą mapkę. :)