Twój link nie działa < off.
Powiem Ci drogi Towarzyszu, że moja wiara w ludzi dawno się przepaliła, w dodatku obracam się w towarzystwie kompletnych, za przeproszeniem debili.
Wiara w ludzi, co to w ogóle jest? Ja nie wiem ale mogę zinterpretować to tak, że powiesz pewnej osobie coś dla mnie zrozumiałego a drugi człowiek odbierze to tak, jak chciałem?
Dlaczego straciłem wiarę w ludzi? Przez ich bezmyślność i przez to, że dają sobą tak łatwo manipulować. Głównie chodzi mi o muzykę, przyznam z pewną nie śmiałością, że w tej dziedzinie czuje się jak ryba w wodzie i na prawdę wkurwia mnie niemiłosiernie fakt mylenia podstawowych gatunków muzycznych, rozumiem, pomylić trance z techno, głowień dlatego, że garstka osób wie co to techno... ale jak można powiedzieć, że Madonna gra rocka a Sigur Rós pop? W chwili obecnej jest ponad 200 różnych gatunków muzycznych a pod gatunków? Nikt nie wie, skoro sam ambient ma 43.
Moje największe marzenie to spotkać osobę, która będzie znała się na muzyce alternatywnej, bo komercyjna muzyka puszczana w TV i radio to największy syf, którym człowiek może się oblać.
Nie wiem czy moja wypowiedź jest w jakimś stopniu podobna do tematu ale musiałem się wyżalić.
Chcę odzyskać wiarę w ludzi! Viva, Mtv WYPIERDAL@Ć!!!
EDIT:
I proszę Was bardzo, przeczytajcie sobie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Techno i zabijajcie wszystkich ludzi, którzy mówią, i kłócą sie z Tobą niemiłosiernie, że energy2000, DJ Tiesto, Scooter, Bazzhuntery Kalwi&Remi i inne tego rodzaju to Techno.