Znowu problem :( Otóż gdy włączam W:ET z każdym razem pokazuje się w rozdzielczości 800x600 (czy jakoś tak) i muszę z każdym włączeniem gry ustawiać rozdzielczość, co mnie trochę już wkurza...
Pomóżcie proszę!
Po zainstalowaniu vs-a ustawiłem rozdzielczość 2000 na coś, mój komp tej rozdielczości nie obsługuje, gra się wyłąłczyła i przestała działać. Odinstalowałem i zainstalowałem, ale ustawienie się nie zmieniło i wtedy przed odinstalowaniem skasowałem folder z grą. Gdy teraz włączam autoruna to zamiast funkcji instalowania jest funkcja odinstalowania, która w dodatku nie chce działać (chyba gra nadal jest w rejestrze kompa). Ktoś mi pomoże?
No to usuń ją z rejestru kompa, a ponadto możesz ją spróbować zainstalować nie używając autoruna, tylko bezpośrednio na setup.exe. Spróbuj to zrobić na innym dysku.
Ostatnio zmieniony 2010-06-12, 11:20 przez SPIDIvonMARDER, łącznie zmieniany 1 raz.
Ściągnij sobie CCleaner'a Zainstaluj, potem załącz program, po prawej stronie będzie "Rejestr" - klikasz. Na dolę okna, wciskasz 'Skanuj by znaleźć problem" a potem klik na "Napraw zaznaczone problemy". Jeśli to wina rejestru to ta operacja to naprawi.
[ Dodano: 2010-06-14, 20:22 ]
jednak dalej zamiast "instaluj" jest "odinstaluj" a jak klickam to się nie odinstalowuje, może tu chodzi o coś jeszcze innego
Spróbuj tak. Wpisz w wyszukiwarce nazwę gry, zaznacz opcję by szukało nawet w ukrytych plikach, jak znajdzie to bezlitośnie zaznacz wszystko i usuń. Może to coś da