bind "mouse4 lub 5 do bocznych przycisków" "akcja np. kill"
Mam na mysli akurat przypisanie bindu mouse3 pod kucanie i jakby sie dalo to bym nie pisał.Z poziomu gry oraz z poziomu cfg nie da sie wprowadzic tych zmian.
No nie mam pojecia dlaczego nie moge tego zbindowac.Mam myszke Logitecha G9, bezproblemowo moge zbindowac LPM;PPM oraz MOUSE3(czyli kółko/scroll).Ale za cholere nie chce zbindować i nie rozpoznaje przycisków MOUSE4 i MOUSE5 czyli przycisków bocznych.W single player wszystko działa i przypisuje prawidłowo.
Witam ma ktoś liste bindów bo nie jestem w stanie zbindować w configu wszystkich klawiszy do wszystkich funkcji, to znaczy że nie wiem jaka komenda jest odnośnie kucania, rzucania granatów, włączania woula, otwierania menu zmiany klasy itd. jeśli ktoś ma listę albo config ze zbindowanymi wszystkimi klawiszami to proszę wrzućcie to tu gdzieś :)
NETTI pisze:Witam ma ktoś liste bindów bo nie jestem w stanie zbindować w configu wszystkich klawiszy do wszystkich funkcji, to znaczy że nie wiem jaka komenda jest odnośnie kucania, rzucania granatów, włączania woula, otwierania menu zmiany klasy itd. jeśli ktoś ma listę albo config ze zbindowanymi wszystkimi klawiszami to proszę wrzućcie to tu gdzieś :)
może ktoś pomoże mi :P jak zrobić binda na przybliżenie w broni ? i Jak zrobić binda by mi się przestawiała fukncja z widoczności broni na niewidoczność ?