Siemka doszedłem do bosa na szczycie zamku taka wielka królowa.Mam ją kasować z wieżyczek no to jestem przy pierwszej naparzam do niej ona potem wypuszcza duchy wybijam je i ona się znowu pojawia mam szukać innej wieżyczki,problem tkwi w tym żę nie mogę dobiegnąć do następnych za żadne skarby bo ona wali do mnie bombami.Próbowałem już mocy woalu nic dalej ginę gram na hardzie ma ktoś jakąś rade jak ubić to dziwactwo?
Ano. Jak już ktos pisał wcześniej trza uważać na znaki na ziemi, ja grałem na trybie normalnym i było dość proste. Szkoda tylko, że tych jaj prawie nie widać ;P trzeba strzelać na chybił trafił.
Ja przechodzę grę jeszcze raz od nowa bo dowiedziałem się że da się włączyć napisy w wszystkich dialogach, i dlatego że przedtem nie grałem w misje poboczne i nie szukałem ksiąg itd.
Ubiłem tą k...e za pierwszym razem . Prosto się z nią walczyło, wystarczyło po prostu strzelać pod "głowę" (po klacie :D) a gdy padała na ziemię strzelać jej w odwłok, ot tyle
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Za...łem k...a za 6 razem na najwyższym poziomie trudności, a później na tym moście to jak mnie goniła to używałem MP44 i całyczas skakałem idąc do tyłu, i ona co jakiś czas zmieniała kierunek. W końcu padłą, podszedłem.. wjebałem C4 na ryj i wybuchła :D
Troszkę kultury fatum, nastepnym razem będzie warn za przeklinanie .
Ostatnio zmieniony 2009-08-29, 16:05 przez fatum, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Mam problem z królową duchów ponieważ ni jak nie daje rady jej przejść chodzi o tę część gry na szczy cie zamku gdzie po raz pierwszy spotykamy się z nią. Pierwsze parę sekund gry ok tzn szczelam do niej z armatki na wzmacniaczu i pada po kilku sekundach ale potem w zależności albo te małe potworki albo jakieś latające z nieba g.....Po ubiciu królowej nie mogę się nawet ruszyć wtedy mnie wykańczają jak sobie poradzić z tym problemem.Próbowałem chyba wszystkiego od spowalniacza do tarczy i efekt ten sam.
Proszę o pomoc albo ewentualnego save z gry po zabiciu królowej.
Pozdrawiam
Eee jak ci to powiedzieć musisz kiedy ona będzie juz leżeć nawalać z działka pplot w te takie jagby hmmm... różowe górki wtedy przestaną wylatywać te małe potwory i jak rozwalisz ostatnią górkę to ją pokonasz po raz 1