Wolf2MP.exe. Help

Gra firm Raven Software, id Software, Pi Studios, oraz Endrant Studios.
TheO
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Wolf2MP.exe. Help

Post autor: TheO »

:-x

Gram sobie kilka minut i wychodzi mi z gry pojawia sie komunikat: Wystąpił problem z aplikacją Wolf2MP.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.! Lub jak laduje sie mapka do pewnego czasu! zawiesza sie i Wolf2MP.exe. - brak odpowiedzi! Ja już powoli mam tego dosyć :!: :!: :!: :!:

wie ktos ocb? :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:sciana: :zly: :(
WhiteCrow
Poborowy

Post autor: WhiteCrow »

Spróbuj wyłączyć antyvira i znień nazwe folderu w którym jest antyvir zainstalowany. Może nowe sterowniki pod grafe zainstaluj. Jak te rozwiazania nie pomoga to daj znac bedziemy myslec dalej.
Wszechświat jest skończony ale nic go nie ogranicza.
TheO
Poborowy

i tu bedzie problem :-/ bo nic nie moge znalezc do mojej karty ! :evil: WinFast PX8500GT
*badsmile*

[ Dodano: 2009-08-27, 14:57 ]
niestety nic to nie dalo :oops: to samo :(

[ Dodano: 2009-08-27, 15:39 ]
a i jeszcze jedno moze ktos wie o co chodzi z usligi online sa niedostepne? :evil:
WhiteCrow
Poborowy

Post autor: WhiteCrow »

Tą kartę co masz to jest Geforce 8500 GT więc sterowników jest od groma np. http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl choć wątpię żeby to była wina sterowników bo chyba SP Ci chodzi ?. A patcha sciągnołeś ? jeżeli nie to ściagnij jak to nic nie da to spróbuj odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz wolfa+patch.
Wszechświat jest skończony ale nic go nie ogranicza.
TheO
Poborowy

Nawet przinstalke systemu robilem! bo myslalem ze moze do windows cos sie zjeb... ale nic nie dalo to samo sie robi! nie mam zielonego pojecia co to moze byc! :evil:
Grzyb
Kapral
Kapral

Post autor: Grzyb »

Theo a po deinstalacji wyczyściłeś rejestr i usunąłeś foldery, które jeszcze zostały?

Spróbuj jeszcze z ustawieniem priorytetu na "Poniżej normalnego"
(ctrl + alt + del -> procesy -> znajdź wolf2.exe -> PPM -> ustaw priorytet -> Poniżej normalnego)

Co do błedu "usługi online są niedostępne". Wyskakuje, gdy twój ping przekroczy 400. Zapewne grałeś na serwerze z USA. Następnym razem zagraj na serwerze z Europy :-)
Obrazek
TheO
Poborowy

Wyczyscilem wszytko po przeinstalce systemu i dupa! procesy tez nic nie daly :( zalamka :-/
ODPOWIEDZ