Ostatnia misja *SPOILER*
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Ostatnia misja *SPOILER*
Panowie (ewentualnie Panie, jeśli grają), co tu zrobić z tym Hansem na końcu? Za pierwszym razem jak siedzi sobie spokojnie w centrum kręgu, to jakoś go tam dziabnąłem kryształem, ale za drugim razem, jak już lata po terenie, to jest ciężko. Jakiej mocy używać? Bo jak go trafię, to on chwilę rzęzi, ale zaraz potem zapitala jak nowy i w końcu udaje się mu dorwać Blazkowicza.
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Pojedynek z nim napsuł mi trochę krwi i nerwów.
Ja położyłem go przy pomocy MP43, dodatkowo używałem mocy woalu: spowolnienia, tarczy i wzmocnienia. Po tym jak klękał na ziemi trzeba się chować pod jakimś kołem zębatym bo strzela do nas rakietami z góry. Gdy przestanie szybko naładuj Woal (musisz szybko begnąć do najbliższych punktów w których możesz go podładować) gdy się zbliży włącz te 3 moce na raz a padnie na kolana po raz 2, potem powtórz to samo jeszcze raz (położyć go tzreci raz jest najtrudniej) a padnie 3 raz i będziesz mógł "dziabnąć" go kryształem
.
Wiem to nie jest takie proste, sam na ostatnim poziomie męczyłem się z nim około 40 minut
.
Ja położyłem go przy pomocy MP43, dodatkowo używałem mocy woalu: spowolnienia, tarczy i wzmocnienia. Po tym jak klękał na ziemi trzeba się chować pod jakimś kołem zębatym bo strzela do nas rakietami z góry. Gdy przestanie szybko naładuj Woal (musisz szybko begnąć do najbliższych punktów w których możesz go podładować) gdy się zbliży włącz te 3 moce na raz a padnie na kolana po raz 2, potem powtórz to samo jeszcze raz (położyć go tzreci raz jest najtrudniej) a padnie 3 raz i będziesz mógł "dziabnąć" go kryształem

Wiem to nie jest takie proste, sam na ostatnim poziomie męczyłem się z nim około 40 minut

-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
kaki2308, musisz biegnąć do przodu i starać się zestrzelić rakiety które lecą w twoją stronę, gdy dobiegniesz do miejsca gdzie nad tobą będzie taki jakby most, z czerwonymi kryształami od dołu to musisz do nich nawalać, gdy wpakujesz dosyć amunicji to to się zawali i wtedy możesz iść dalej. Włączasz Veil, wychodzisz po drabince zabijasz potwory biegnąc jednocześnie przed siebie (chyba wychodzą tam cały czas puki się stamtąd nie ruszysz), dalej omijasz rakiety które strzela w twoja stronę biegniesz przed siebie i strzelasz do niego, gdy się zbliżysz to on spadnie na dol a ciebie energia wyniesie do góry gdzie stoczysz już ostatni pojedynek z tym bossem
.

-
- Poborowy
Ale w tym problem gdy już tak do niego strzelam wtedy on przestaje strzelać i po prostu sobie stoi i nic się nie dzieje nie spada na dól ani mnie nie wciąga do góry. Może to jakiś błąd gry.
Tak to wygląda:
I nic się wtedy nie dzieje, Hans nie strzela nic.
Tak to wygląda:
Kod: Zaznacz cały
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-08/70939147.jpg
Ostatnio zmieniony 2009-08-24, 14:11 przez kaki2308, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
Ohh zapomniałem, pomyliłem się z pierwszym pojedynkiem w którym tarcze można było aktywowaćMorgoth1980 pisze:Dzięki MiSzCzU, ale chyba nie używałeś Tarczy, skoro właśnie jest jej pozbawiony (po dziabnięciu kryształem).

Daj screen'a z tego miejsca .kaki2308 pisze:Ale w tym problem gdy już tak do niego strzelam wtedy on przestaje strzelać i po prostu sobie stoi i nic się nie dzieje nie spada na dól ani mnie nie wciąga do góry. Może to jakiś błąd gry.
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
Strzelaj do niego ze wzmocnieniem, albo idź dalej, jeżeli nie zniknie to błąd gry i musisz grać z tym bossem od początku. To wcale nie jest trudne (na jakim poziomie grasz? Ja go pokonałem w 20 min na poziomie normalnym).
[ Dodano: 2009-08-24, 14:25 ]
[ Dodano: 2009-08-24, 14:25 ]
No to masz bład, ale nie rób reinstalu, broń Boże -zawsze pomaga wczytanie poprzedniego save'a, najlepiej odpal cały poziom od początku.kaki2308 pisze:Mogę biec dalej to mnie wyrzuca ten strumień na górę a tam nic nie ma ale jak patrze na dół to Hans nadal jest na tej wieży. Może zrobię reinstal gry.
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Kontakt:
No to tak jak napisał SlaviaConsesiao, masz błąd gry, zrób tak jak napisałSlaviaConsesiao pisze:Mogę biec dalej to mnie wyrzuca ten strumień na górę a tam nic nie ma ale jak patrze na dół to Hans nadal jest na tej wieży.

Na ostatnim, czwartym poziomie trudności strasznie się z nim męczyłem, ale jaką miałem satysfakcje jak go ubiłemSlaviaConsesiao pisze:To wcale nie jest trudne (na jakim poziomie grasz? Ja go pokonałem w 20 min na poziomie normalnym).

-
- Poborowy