Nihil novi
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Nihil novi
Dziś po raz pierwszy od ponad roku odpaliłem ET i wszedłem na naszego serka. Przywitała mnie cisza (same boty), a potem spotkałem Krzysia, który też chciał sprawdzić, czy to jeszcze żyje.
Ale nie o tym chciałem pisać.
Trochę zaskoczył mnie fakt, że przez ten rok czy nawet więcej tam absolutnie nic się nie zmieniło! Nawet soundpacka, imiona botów... równie dobrze mógłbym tam ostatni raz grać wczoraj. To z jednej strony dobre, bo sprawdzony serw nie wymaga teoretycznie przeróbek. Ale z drugiej...
Chyba trochę nic dziwnego, że jest mało nowych graczy, a starzy się nudza, jak serwer stał sie pewnym muzeum :) Może jednak warto pomyśleć o lekkiej transformacji?
Ale nie o tym chciałem pisać.
Trochę zaskoczył mnie fakt, że przez ten rok czy nawet więcej tam absolutnie nic się nie zmieniło! Nawet soundpacka, imiona botów... równie dobrze mógłbym tam ostatni raz grać wczoraj. To z jednej strony dobre, bo sprawdzony serw nie wymaga teoretycznie przeróbek. Ale z drugiej...
Chyba trochę nic dziwnego, że jest mało nowych graczy, a starzy się nudza, jak serwer stał sie pewnym muzeum :) Może jednak warto pomyśleć o lekkiej transformacji?
- Schizol
- Poborowy
- Nick w ET: *siwy!
Re: Nihil novi
Mówiłem im to samo :) ale są mądrzejsi... Ich sprawa 

- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Nie posłuchali się a teraz nikt nie gra. :C
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Aktywność w tym temacie, jak i tym na forum klanowym również świadczy o zaangażowaniu. Trochę szkoda. Pograłem wtedy chwilę i w sumie nie było czego robić, więc wróciłem na etpro.
- o0Saju0o
- Sierżant
- Nick w ET: Sensei
Spidi, czego się spodziewałeś?Próbowałem połączyć dwa upadające klany w jedną całość - napisałem wszystko w obradach... Było nas dwóch - ja i Misiu a dwoje klanowiczów wyjaśniło, że ich nie będzie. Klan się wypalił a po klanie pozostała jedynie strona jak w adresie. Jesteś na bieżąco więc widzisz jak to wygląda... Gracze zrezygnowali bo wolą coś nowego aniżeli stare kilkunastoletnie ET. Pozostali tacy jak ja grają z sentymentu.
Tylko agarjo!
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
buu zer0, agar już wyszedł z mody !
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
To oczywiste, że ET nie ma co liczyć na zalew nowych graczy jak przed 10 laty, ale też nieprawdą jest, że nikt w to nie gra. Sa nawet serwry pro, które pekają w szwach. Może czas na małą rewolucję?o0Saju0o pisze:Spidi, czego się spodziewałeś?Próbowałem połączyć dwa upadające klany w jedną całość - napisałem wszystko w obradach... Było nas dwóch - ja i Misiu a dwoje klanowiczów wyjaśniło, że ich nie będzie. Klan się wypalił a po klanie pozostała jedynie strona jak w adresie. Jesteś na bieżąco więc widzisz jak to wygląda... Gracze zrezygnowali bo wolą coś nowego aniżeli stare kilkunastoletnie ET. Pozostali tacy jak ja grają z sentymentu.
No chyba, że lepiej dać sobie spokój. Nie chcę podejmować za nikogo decyzji.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Dołóż się do serwa i miej większy wpływ na niego @ Spidi :p
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
jak kupię cegiełkę na budowę Lichenia, to też będe miał wpływ na kościół katolicki? xD