Witam zbierałem się z tym wpisem od dość dawna. Zauważyłem u kolegi Qrw$ia nadużywanie władzy, polega to na tym, ze kolega Qrwi$ w trakcie gry redukuje ilość rifli np z 3 na 1.
Następna sprawa to szufla bez opcji vote (bo mu się tak podoba) kiedy teamy są podobne i nie ma takiej potrzeby.
Pozdrawiam
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się,zarobiony jestem!
Potwierdzam .Dodam tylko ze serwer jest dość zdyscyplinowany i takie zabiegi nie sa potrzebne .Ludzie stosują vote i potrafią sie przemieszać kiedy jest potrzeba .Ograniczanie rifli w trakcie gry, bo sie obrywa to już takie trochę niesmaczne
Stosując jakąkolwiek komendę kieruje się tylko i wyłącznie balansem w grze. Fakt, że darzę "specjalnym" uczuciem rifle, jednak proponuje czasem się rozejrzeć na graczy nie mogących wyjść ze spawna po czym wychodzących.
Nie mam problemu, że dostane po dupie, powiem więcej, nawet to lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°). Uwielbiam rywalizacje której tak często na NN brakuje.
Doskonale wiem, że współpracujecie ściśle na serwerze (no homo) i używacie tak często tych rifli w liczbie mnogiej i nie mam z tym problemu absolutnie, jeśli jest jakiś ekwiwalent skilla w przeciwnym teamie :)
Po za tym czy naprawdę potrzeba więcej niż jednej rifli grając 4v4? Nie wydaję mi się.
Z szuflą historia ta sama.
Po to są te komendy by je używać (z głową).
Również pozdrawiam :)
Do gazu z nim ! A tak na serio vote jest dla graczy. Admin może we własnym uznaniu modelować grą żeby była zabawą dla obu stron. Ma myśleć o każdym a nie o tych którzy grają riflą.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "