beka

hookah
Szeregowiec
Szeregowiec
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

beka

Post autor: hookah »

wchodze na serwa jakis noname mnie wyzywa odwinalem sie mu troche dluzsza wiazanka po czym dostaje info ze to jest dziewczyna ze nie mam szacunku i dostaje banana do japy :DD fajna zabawa nwm czy ci teraz ta dziewczyna zrobi... czy cos ale jak chciales jej zaimponowac to ci sie pewnie udalo :X pozdro 600 cygany loffki max<3
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Re: beka

Post autor: kris pl »

Dostałeś bana za zachowanie na evencie. Flej siej sobie w domu nie na serwerze. Ban zostaje papa.
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

jakim evencie ? co graliscie 5o5 ? w takim razie co takiego zrobilem daj mi tylko info :P
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

nikogo nie wyzywalem :D nie wchodzilem do teamy siedzialem na specu :D kickowaliscie mnie kilka razy to nawet slowa do was nie napisalem :X wydaje mi sie ze zachowywalem sie powyzej moich normalnych mozliwosci :D wiec powiedz mi co bylo nie tak :)
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Kontakt:

hookah pisze:nikogo nie wyzywalem :D nie wchodzilem do teamy siedzialem na specu :D kickowaliscie mnie kilka razy to nawet slowa do was nie napisalem :X wydaje mi sie ze zachowywalem sie powyzej moich normalnych mozliwosci :D wiec powiedz mi co bylo nie tak :)
Wiec nie ma tu dla Ciebie miejsca.
Obrazek
el polako
Poborowy

Post autor: el polako »

lol, gg wp. w c**j zasluzony ban XDDDD
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

to pisz ze ban za caloksztalt a nie mnie w blad wprowadzasz ze za event :D bo na eventcie zachowywalem sie prawie idealnie :P podro 600 loffki <3 grajcie tam sobie dalej no ofens my friend :)
Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 00:02 przez hookah, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
polishgirl
Szeregowiec
Szeregowiec

Post autor: polishgirl »

Kriss danke ....ktos kto wchodzi I na wejsciu jedzie kogos od ...gowna... niech lepiwj idzie pograc w bierki ?
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

to ty mnie wyzywalas jak nawet mi sie jeszcze gra nie zaladowala :D
Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 00:07 przez hookah, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
polishgirl
Szeregowiec
Szeregowiec

Napisalam cytuje.....wydupiaj neffik .....jestes neffem????Bo skoro nie to bys nawet na to niezareagowal ??pozdro noname ??
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

oj kolezanko ale klamac to nie musisz :) http://screenshooter.net/102004022/xonpwnn moze to pierwsze nie wyglada na adidas to 2 ewidentnie tym jest :D dodatkowo nie bylo na serwie zadnego "neffika" chyba ze gral na fejku http://et.trackbase.net/session/16029126/ :D

czyli ban za caloksztalt rozumiem :) ? w takim razie zycze wam zebysmy sie nie musieli wiecej spotykac :P
Awatar użytkownika
polishgirl
Szeregowiec
Szeregowiec

Neffik adfidas jeden ciul ....w czym niby mam sciemniac lotto mi,to po prostu nie lubie chamstwa ....neff przegial a ze padlo hasli ze Ty to on wiec napisalam ....skoro Ty to nie on to po co cisniesz ??? Dobra IDE spac Bo temat ze tak powiem cienki I nie beds bila,piany na darmo pozdro .
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

nie znam zadnego nefika i nie porownuj mnie do jakiegos twojego silentowego kolezki :/
hookah
Szeregowiec
Szeregowiec

http://et.trackbase.net/player/5293126/ ten koles to jeden wielki fejk :// nie wiem czemu on mi to robi ale juz mnie zaczyna wkurwiac :D dostalem juz przez niego jednego bana ... http://et.trackbase.net/player/5255676/ to jestem ja :C wiec prosze nie obrazaj mnie bo ja cie nawet nie znam :/
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Kontakt:

Jeszcze raz powtarzam ban nie był z powodu wzajemnych inwektyw. Tylko z powodu zachowania na evencie. Nie będę Cię dokładnie cytował (część twoich wypowiedzi jest na screenach z turnieju) . Wchodzisz robisz sobie prywatny cyrk ze zwykłej zabawy. Mamy w regulaminie "szanuj innych graczy" i wyśmiewanie się z tego jak kto gra jest jego złamaniem. Nie podoba się coś nie wchodź i nie komentuj. Wszedłeś skomentowałeś i otrzymałeś kare. Koniec i kropka ja już kończę tą dyskusje.
Obrazek
ODPOWIEDZ