Zwiekszenie Grywalnośći :)
-
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: Arcio :]
Zwiekszenie Grywalnośći :)
Mam pomysła a to rzadkość......
Mianowicie chodzi o zwiększenie grywalnosci w godzinach 22-4 rano
wiem że o tej godz sie spi ale...można bylo by to zwiekszyc np Bonusem expa lub czyms innym
Może ten temat został juz kiedys naruszony ale....co tam :)
Śmiało komentujcie :) Pzdr
Mianowicie chodzi o zwiększenie grywalnosci w godzinach 22-4 rano
wiem że o tej godz sie spi ale...można bylo by to zwiekszyc np Bonusem expa lub czyms innym
Może ten temat został juz kiedys naruszony ale....co tam :)
Śmiało komentujcie :) Pzdr
Ostatnio zmieniony 2015-02-16, 20:51 przez ArcioGM, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zwiekszenie Grywalnośći :)
Śmiało komentuje :]
Bez względu czy jest źle czy dobrze , nie poddawaj się
===Acr4l===
===Acr4l===
Może fajniej by było jak za wchodzenie na tsa dawało cos na plus, nie za dużo ale coś jakiś tam mały procencik :)
Bo to lepsza komunikacja jest pomiędzy graczami drużyn i Mangek jest :D
Bo to lepsza komunikacja jest pomiędzy graczami drużyn i Mangek jest :D
- o0Saju0o
- Sierżant
- Nick w ET: Sensei
Chcesz - grasz. Po co jakieś bonusy za to, że chcesz pograć? Jest to dla mnie niezrozumiałe. Mam ochotę pograć - gram. Oczekuję od serwera rozrywki a nie bonusów za moją dobrą zabawę.
Ts jest do aplikacją służącą do komunikacji głosowej graczy i tutaj również oczekuję kultury i miłej rozmowy z innymi graczami. Oczekujecie xp - grać, grać i jeszcze raz grać.
Ts jest do aplikacją służącą do komunikacji głosowej graczy i tutaj również oczekuję kultury i miłej rozmowy z innymi graczami. Oczekujecie xp - grać, grać i jeszcze raz grać.
-
- Szeregowiec
Chodzilo o to ze bonusami nagradza sie osoby grajace w nocy 24 1 2 3 4
To właśnie jest też trochę nie tak, bo wtedy dużo graczy popadało by w bezsenność
a za czym idzie w dzień by ich nie było na serwerze.

- o0Saju0o
- Sierżant
- Nick w ET: Sensei
Na naszym serwerze grają ludzie, którzy pracują i muszą wstać do pracy wcześnie rano. Nie każdy ma ochotę grać o każdej porze dnia i nocy. Taki system motywowania nie ma sensu. Ja osobiście w nocy lubię spać. Są ludzie, którzy grają w nocy i nie oczekują ekstra bonusów.
Arcio, używaj normalnego koloru gdy piszesz posty. Chcecie grać to grajcie i nabijajcie xp.
Arcio, używaj normalnego koloru gdy piszesz posty. Chcecie grać to grajcie i nabijajcie xp.
Nie próbuj robić z NN jakiejś gry MMO RPG. XP pokazuje jak wytrwałym graczem jesteś, a bonusy by to zachwiały. Ty możesz siedzieć i " noł lajfić " w nocy, ktoś inny rano, a jeszcze inny w południe. To znaczy, że może wcale dać bonus 24/7? Co do ts'a - chcesz to korzystasz nie to nie, od gracza zależy czy chce słuchać naszych głupot :D więc tu bonusy też są jakimś dziwnym pomysłem. Takie moje zdanie. Pozdrawiam Twarozek
- polishgirl
- Szeregowiec
Jeśli mogę sie wypowiedziec....przerobilam juz 3serwery gdzie bylam ha i z tego co wiem bonusy są zawsze atrakcyjnym dodatkiem do gry , tak jak różnego rodzaju krótkie rozgrywki typu most hs na mapie itd.Gra samaw sobie jest dla koneserów juz hehe a siem z doświadczenia ze nagrody zawsze dzialaja na ludzi .To ze kazdy ma swoje obowiązki to naturalna rzecz , moim zdaniem pomysl miala jest ok ?
-
- Szeregowiec
Polishgirl dziekuje chociaż ty jedyna wypowiedzialas sie pozytywnie...tez gralem na serwerach w ktorych byly wlasnie te bonusy dlatego poruszylem ten temat :)
- polishgirl
- Szeregowiec
Tak sobie myślę ze jako ze Wladek jest codziennie na serwie mozna by bylo mini konkursiki uzadzac Np 1k xp za Hs na mapie itp ja chętnie zgarnę kapkę xp :)))))) prey odpada bo z kislem xgarniemy wszystko hahaha
-
- Szeregowiec
Hehehe oj nie przesadzaj z tym prey aż tak źle to nie grasz :)