Bleee podejrzenie WH
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Bleee podejrzenie WH
Specjalnie się na forum pojawiłem, bo od dawien dawna nie byłem tak pewien, że ktoś ma wh. Kolega ewidentnie 3 razy strzelał do mnie przez ścianę. Mowa o goldrushu, kolega był pod baldachimem, a ja na tych podwójnych schodach, więc nie mógł mnie usłyszec z takiej odległości i dwa razy stałem pisząc coś na chacie i dopiero ruszałem jak już do mnie strzelał przez ścianę więc też nie mógł mnie słyszeć. Jest demko, dorzucam pod spodem, niestety krótkie, bo Arvovsky (który też niezależnie zauważył sprawę) troszkę go wypłoszył i gość poszedł na "fajkę".
http://www.speedyshare.com/WagsP/2015-0 ... rush.dm-84
Co do demka, jest kilka mniej ewidentych sytuacji ale jedna, która już podchodzi jest po tym jak sobie siedział na balkonie i rzucał apteczki przez dłuższy czas i później wybiega na wyższy plac i strzela do chłopa przez ścianę. Tak lekko tam widać karabin ale chłop tak szybko by go nie zauważył i na pewno nie ładował przez ścianę tylko zaszedł, pociągnał z noża albo podszedł bardziej od frontu... no później też jest kilka takich dziwnych pewności gdzie są przeciwnicy...
Cheers...
http://www.speedyshare.com/WagsP/2015-0 ... rush.dm-84
Co do demka, jest kilka mniej ewidentych sytuacji ale jedna, która już podchodzi jest po tym jak sobie siedział na balkonie i rzucał apteczki przez dłuższy czas i później wybiega na wyższy plac i strzela do chłopa przez ścianę. Tak lekko tam widać karabin ale chłop tak szybko by go nie zauważył i na pewno nie ładował przez ścianę tylko zaszedł, pociągnał z noża albo podszedł bardziej od frontu... no później też jest kilka takich dziwnych pewności gdzie są przeciwnicy...
Cheers...
- xxxlukixxx2
- Starszy szeregowy
- Nick w ET: *Luk!-*
- Kontakt:
Re: Bleee podejrzenie WH
Zobaczyłem i myślę,że ma wh . Najlepszym dowodem jest to jak strzelał ze schodów do przeciwnika allies który leżał za ścianą niedaleko apteczek/ammo . W pierwszym momencie na pewno nie mógł go zauważyć,że tam jest ! a już w niego ładował....
*Luk!*-/
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Nawet nie chce mi się demka odpalać, ale jak piszesz takie rzeczy na forum to bleee może to zauważyć i nie wchodzić na server przez x czasu , zmieni silent ID i tam inne rzeczy i znów będzie mógł grać z wh (jeśli ma). Pisz takie rzeczy na privie do HA a nie na forum ogólnodostępnym
Władek kazał mi wrzucić demko na forum to raz. Po mimo, że na serwie mu mówiłem na pm. A dwa, że przez to, że ktoś zablokował !list nie mogłem jego numerów podać...
Dziś zobacze
Ewidentne. Już pierwsza akcja widać haxa nawet jakoś specjalnie nie starał się tego ukryć. Później był chyba moment gdzie centralnie przez ścianę walił...
Ewidentne. Już pierwsza akcja widać haxa nawet jakoś specjalnie nie starał się tego ukryć. Później był chyba moment gdzie centralnie przez ścianę walił...

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Dam mu bana. Nie jestem w 100% pewien czy ma wh, ale grając zwracał na siebie uwagę niczym "nieczituje" swojego czasu. Być może to fenomen światowej klasy. No cóż. Być może nie będziemy mieli okazji go bliżej poznać.
Zbanowany

Obejrzałem to demo i zauważyłem że wszedł ktoś o moim nicku (Kisiel), no chyba że to ktoś z innego serwera. Chyba nie jest dozwolone używanie kogoś nicku.
Można założyć że nie robił tego celowo. Podszywanie które jest w regulaminie to celowe działanie.Packman pisze:Obejrzałem to demo i zauważyłem że wszedł ktoś o moim nicku (Kisiel), no chyba że to ktoś z innego serwera. Chyba nie jest dozwolone używanie kogoś nicku.