DEATHMATCH - HALLOWEEN
-
- Kapitan
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: DEATHMATCH - HALLOWEEN
Drogi Maćku, znasz mnie od dziś, że takie pierdy piszesz? :P Zastanawiam się, czy żartujesz czy naprawdę tak myślisz.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Nie do końca się zgodzę, że DM to loteria, a na pewno nie przede wszystkim ona. Po prostu wbrew pozorom oprócz samego strzelania wazny jest szereg innych umiejętności, których nie trzeba gdzie indziej. Dowód? Autopsja. Pamiętacie DM na TP i NN? W normalnej grze raczej dostawałem w tyłek od większości W$ów, a na DM wygrywałem raczej stale. Gra niby ta sama, ale jednak...
Po prostu nie można kampić sobie w ukryciu i wesoło tłuc zdezorientowanych noobków, tak jak zer0 lubi najbardziej. Na dm nagle się okazuje, że skill znika jak sen jaki złoty.SPIDIvonMARDER pisze:Nie do końca się zgodzę, że DM to loteria, a na pewno nie przede wszystkim ona. Po prostu wbrew pozorom oprócz samego strzelania wazny jest szereg innych umiejętności, których nie trzeba gdzie indziej.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
o i tu należy postawić kropke .................................................................................................... albo milion kropekTimOOn pisze:Po prostu nie można kampić sobie w ukryciu i wesoło tłuc zdezorientowanych noobków, tak jak zer0 lubi najbardziej. Na dm nagle się okazuje, że skill znika jak sen jaki złoty.SPIDIvonMARDER pisze:Nie do końca się zgodzę, że DM to loteria, a na pewno nie przede wszystkim ona. Po prostu wbrew pozorom oprócz samego strzelania wazny jest szereg innych umiejętności, których nie trzeba gdzie indziej.
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt: