WOLFENSTEIN JUŻ W SKLEPACH! + pierwsza recenzja
- DrVaNs
- Administrator Z Pasją
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: VaNs
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Z tego co mi kumpel mówił, gra jest już do kupienia w Epmiku, przynajmniej u niego w Łodzi można już kupić bez problemu
Empik w Katowicach Jeszcze nie ma tej gry . Sprawdzane 15min temu.
-
- Starszy kapitan
-
- Starszy szeregowy
- Nick w ET: ETPlayer
no comments lolmakaruk pisze:Ja "kupiłem" grę dzisiaj w nocy. Całą noc ją kupowałem a kiedy wstałem rano... była już "kupiona". Apropos ETQW: nie wiecie gdzie w Poznaniu można jeszcze dostać tę grę? Od kiedy dowiedziałem się że kosztuje 12,5zł to nigdzie jej nie mogę dorwać.
Quake Wars fragmovie
ACTIVISION: I won't be buying MW2 so FUCK YOU!!!
ACTIVISION: I won't be buying MW2 so FUCK YOU!!!
Niestety, sprawdziłem w Łodzi w Empiku i Media Market gry nie mają. Jedynie pre-order ze strony empiku. Infantor poranna plotka okazała się nieprawdziwa. Gry nadal nie ma nawet na centralnych magazynach to info od sprzedawców.Infantor pisze:To nie jest żadna ściema, dostali grę i sobie sprzedają, mają gdzieś to czy przed czy po premierze, z ETQW było to samo, grę mieli i sprzedawali 2 dni przed premierą w Polsce
miszczu - do czego zmierzasz, dziecko? Jakie "piractwo"?? Napisałem przeca, że grę kupiłem więc zluzuj poślady!
Co do gry (singleplayer), to napisy i w grze są - trzeba było je włączyć. Po 3h15min gry 29% ukończone, co daje jakieś skromne 10h gry. Standard jak na dzisiejsze czasy.
Ogólnie to klimat jak z dupy, nijak mi pasuje do II w. św. - jakieś kryształy, tarcze, spowolnienia czasu.. To dobre na grę sajens fikszyn czy inny dramat w kosmosie a nie lata 40. XX w. Od biedy można pograć, źle nie jest.
Multi nawet nie tykam bo jakoś wolf nigdy mi nie podchodził i dla mnie na zawsze pozostanie grą z trybem single player.
CU!
Co do gry (singleplayer), to napisy i w grze są - trzeba było je włączyć. Po 3h15min gry 29% ukończone, co daje jakieś skromne 10h gry. Standard jak na dzisiejsze czasy.
Ogólnie to klimat jak z dupy, nijak mi pasuje do II w. św. - jakieś kryształy, tarcze, spowolnienia czasu.. To dobre na grę sajens fikszyn czy inny dramat w kosmosie a nie lata 40. XX w. Od biedy można pograć, źle nie jest.
Multi nawet nie tykam bo jakoś wolf nigdy mi nie podchodził i dla mnie na zawsze pozostanie grą z trybem single player.
CU!
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Kolejny, który nie wie co to Wolf. TO JEST GRA SCIENCE FICTION A NIE GRA WOJENNA. Tyle razy było to przerabiane. Nie wiesz co to za seria to się nie wypowiadaj. Tu chodzi o tajne eksperymenty hitlerowców a nie pierdoły jak w klasycznych grach o IIWŚ. To nie Call of Duty czy MoH i chwała za to tej grze.makaruk pisze:Ogólnie to klimat jak z dupy, nijak mi pasuje do II w. św. - jakieś kryształy, tarcze, spowolnienia czasu.. To dobre na grę sajens fikszyn czy inny dramat w kosmosie a nie lata 40. XX w.
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Obaj macie trochę racji. WOLF to nigdy nie były symulatory wojenne, ale i nie Gwiezdne Wojny.
Zawsze stężenie fantasy/science fiction było na odpowiednim poziomie, tak by nie psuć mimo wszysko II wojennego klimatu (bo wszak w tych czasach sie to dzieje). Jeśli kolega uważa, że tym razem przesadzono -> jego święta opinia, każdy może zagrać i pokazać swoją. Nikt nie ma prawa mu tego zabronić, można najwyżej polemizować na poziomie.
Miszczu, zanim kogoś zbanujesz, to się lepiej spytaj starszych stopniem o co chodzi. Od banowania są admini i modzi, a redakcja od stuffu, którego nam zresztą strasznie brakuje.
Zawsze stężenie fantasy/science fiction było na odpowiednim poziomie, tak by nie psuć mimo wszysko II wojennego klimatu (bo wszak w tych czasach sie to dzieje). Jeśli kolega uważa, że tym razem przesadzono -> jego święta opinia, każdy może zagrać i pokazać swoją. Nikt nie ma prawa mu tego zabronić, można najwyżej polemizować na poziomie.
Miszczu, zanim kogoś zbanujesz, to się lepiej spytaj starszych stopniem o co chodzi. Od banowania są admini i modzi, a redakcja od stuffu, którego nam zresztą strasznie brakuje.
makaruk, co do tego 12,5 to na allegro stoją po tyle.
Co do kupna gry można ją kupić tyle że trzeba mieć pochytane na sklepie - po znajomości z magazynu sprzedają cwaniaki. z QW też tak było bo złożono mi ofertę w MediaMarkt że za 10 zeta będę ją mógł kupić przed premierą w cenie ustalonej przez dystrybutora.
Teraz znajomy stoi na promocji w MM to się go spytam czy ma sposobność na zakup towaru przed premierą.
Pozdro
Co do kupna gry można ją kupić tyle że trzeba mieć pochytane na sklepie - po znajomości z magazynu sprzedają cwaniaki. z QW też tak było bo złożono mi ofertę w MediaMarkt że za 10 zeta będę ją mógł kupić przed premierą w cenie ustalonej przez dystrybutora.
Teraz znajomy stoi na promocji w MM to się go spytam czy ma sposobność na zakup towaru przed premierą.
Pozdro
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!