Witam (heheheheheheh)
- Pelardos
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Witam (heheheheheheh)
Witam wszystkich przeserdecznie, na imię mi Wojciech mam 21 lat, i mieszkam w przepięknym mieście Śląsku. To jest No Name server, niegdyś największy serwer świata. Bardzo interesuję się nauką, lubię też sklejać zdania. To nie jest taki zwykły pistolet, wygrałem go w konkursie rednecków w Ameryce, gdzie popisałem się znajomością przekleństw, a skoro mam pistolet, to z niego strzelam. Pojedynki w ET są moją ulubioną aktywnością fizyczną, czasem są nawet wielogodzinne. Ten czołg to amerykański Sherman M4, można go rozpoznać po wysoko umiejscowionej lufie, i po takich dużych lejach! Zabijać to ja nie lubię, ale czasami muszę...
Oparte na "Sebastian ze Szczecina".
Teraz odrobinę powagi. Miło mi wszystkich poznać, mam nadzieję, że nasze stosunki będą równie pozytywne jak mój humor gdy to piszę, również mam nadzieję, że całe towarzystwo należy do bezkonfliktowych osób jak ja. W ET gram już długie lata, zdaje się nawet, że od samego powstania tejże wspaniałej gry. Zwiedziłem już sporo serwerów, ale wszystko wskazuje na to, że na tym osiądę. Lubię pisać różnorakie opowieści, jak i wiersze. Tak jak już wcześniej wspomniałem, interesuję się nauką, uwielbiam się uczyć na tematy, które mi się podobają, od wiązania sznurówek, po cykle słoneczne.
Wielkie Yo dla całego serwera!
Oparte na "Sebastian ze Szczecina".
Teraz odrobinę powagi. Miło mi wszystkich poznać, mam nadzieję, że nasze stosunki będą równie pozytywne jak mój humor gdy to piszę, również mam nadzieję, że całe towarzystwo należy do bezkonfliktowych osób jak ja. W ET gram już długie lata, zdaje się nawet, że od samego powstania tejże wspaniałej gry. Zwiedziłem już sporo serwerów, ale wszystko wskazuje na to, że na tym osiądę. Lubię pisać różnorakie opowieści, jak i wiersze. Tak jak już wcześniej wspomniałem, interesuję się nauką, uwielbiam się uczyć na tematy, które mi się podobają, od wiązania sznurówek, po cykle słoneczne.
Wielkie Yo dla całego serwera!
Albo my pożremy świat, albo świat pożre nas. Niezależnie od tego, kto kogo, wszystko jest w najlepszym porządku. Świat jest jednak cholernie kruchy, kruchy jak te wydmuszki, wszystkie z wierzchu pięknie pomalowane, ale puste w środku.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Witam (heheheheheheh)
Powitać 

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
a cóż to za mieścina ?Pelardos pisze: mieszkam w przepięknym mieście Śląsku. [/color]
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
-
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Cześć.