Wolfenstein: The New Order

Gra firmy Bethesda tworzona przez MachineGames.
Awatar użytkownika
gromon123
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Re: Wolfenstein: The New Order

Post autor: gromon123 »

Tak jak powiedział tam kolega troche wyżej.Nie można ocenić dopóki się nie zagra ;p
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: etheral »

SlaviaConsesiao pisze: Poza tym od wielu lat niemal wszystkie FPSy mają autoregenerację, więc czemu taka reakcja?
Zagraj w dooma, oryginalnego shadow warrior etc. to będziesz wiedział(a). Teraz to praktycznie inny rodzaj gier uznających, że nie masz mózgu i trzeba cię prowadzić za ręke, dawać ostrzeżenia nt tego, co się dzieje na mapie....nie wspominając, jak się pisze do nich silniki graficzne xD. Co do wolfa, to polecam sobie umilić czekanie tym http://www.moddb.com/games/wolfram/downloads ;]
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Pamiętam jedne ze swoich mniej umiejętnych podejść do RTCW i modlenie się, aby za narożnikiem była apteczka, bo mam 5 HP i zabije mnie byle czacha od zombiaka ^^ Teraz wystarczy, ze kucnę, pierdnę i jestem zdrowy! Dlatego kocham Left 4 Dead, gdyż to czysta, oldskulowa rozgrywka, gdzie faktycznie znowu modlę się o apteczki :D
Obrazek
Mrs.Darkness

Post autor: Mrs.Darkness »

Mnie w całym Wolfenstein: The New Order najbardziej ciekawią bronie ;D która będzie najwięcej obrażeń zadawać itp.
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Fajnie wygląda nowoczesny thompson :p
Awatar użytkownika
Haunebu
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Haunebu »

Wszystko piknie, ładnie ale co to za Wolf bez multi? Machine Games tłumaczy się, że Wolf 3D nie miał multi, że Wolf to tylko single bla bla... Chyba zapominają o trzech tytułach jakie dzielą te dwie gry, w których multi nie trzeba mówić, było super (nawet to w 09). Nie rozumiem tego posunięcia ze strony Machine Games. Wyrwali integralną część serii. Po cichu liczę chociaż na coop.

Gdzieś pisali, że w TNO czeka na nas dodatkowy tryb gry, nie sprecyzowali jednak jaki. Ma to być coś innego niż single. Nie multi, może coop, kto wie? Jeśli ktoś ma link do tej informacji porsiłbym o udostępnienie.
Obrazek
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

O ile pamiętam, w W09 multi było, ale nikt w nie nie grał... ponieważ nie spełniało wymagań. Może teraz też wyszli z tego samego założenia, że nie mają pomysłu, to nie robią?

Jakby nie patrzeć, oczekiwania od multiplayera bardzo się zmieniły od czasów ET i RTCW. Oldksulowych strzelanek SP typu Wolfenstein jest teraz stosunkowo niewiele, ale multi mamy pełno. Z dwojga złego wolę, aby SP było genialne kosztem braku MP, niż dostać niedopracowane SP i średniemulti, które i tak umrze po miesiącu.
Obrazek
Awatar użytkownika
|W$|MACIEK
Starszy sierżant sztabowy
Starszy sierżant sztabowy

Post autor: |W$|MACIEK »

SPIDIvonMARDER pisze:O ile pamiętam, w W09 multi było, ale nikt w nie nie grał... ponieważ nie spełniało wymagań. Może teraz też wyszli z tego samego założenia, że nie mają pomysłu, to nie robią?

Jakby nie patrzeć, oczekiwania od multiplayera bardzo się zmieniły od czasów ET i RTCW. Oldksulowych strzelanek SP typu Wolfenstein jest teraz stosunkowo niewiele, ale multi mamy pełno. Z dwojga złego wolę, aby SP było genialne kosztem braku MP, niż dostać niedopracowane SP i średniemulti, które i tak umrze po miesiącu.
bardzo cenna uwaga podpisuje sie pod tym
zreszta w multi i tak liczy sie tylko ET :-D
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2

Za Motórem panny sznurem
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

A biorąc pod uwagę, że gra i tak nie pójdzie, to mam wylane w multi xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Vidmo [PL]
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
Nick w ET: Vidmo

Post autor: Vidmo [PL] »

mój komp niestety jak powie grze nie.... to nie :D
i niet pajdu, nie pogram sobie w nic lepszego jak ET
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
lurtz95
Komandor dywizji
Komandor dywizji
Nick w ET: ETPlayer
Kontakt:

Post autor: lurtz95 »

"Jeśli zbierzesz wszystko i zajrzysz w każdy kąt, sądzę, że pojedyncze przejście będzie bliskie 20 godzinom"
Taki Gothic zapewniał dłuższą zabawe, a nie ważył 50 gb tylko 3. *gangsta*
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...
Obrazek
Obrazek
KonDzio pisze:Odpowiedź to kupa

http://www.zlotemysli.pl/blaskowitz,1/
http://blaskowitzz.wordpress.com/ zapraszam
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Specem nie jestem, ale ktoś mi kiedyś mówił, że aktualnie najbardziej gry rozszerzają grafika i filmy.
Obrazek
ODPOWIEDZ