Moim zdaniem to źle zrobili powierzając Multi w ręce tak niedoświadczonej ekipy, gra jest cholernie niezoptymalizowana - wygląda gorzej niż QW (przynajmniej multi), chodzi gorzej niż QW i to mimo mniejszych map, a Tesla to całkowita porażka - non stop ściny.
Nie zdziwiłbym się jakby powstał projekt ET2 który będzie czymś ala Black Mesa Source w stosunku do Half Life Source (jedynka) która nie wykorzystała potencjału Silnika Source.
Tak że za niedługo coś może wyjść na zewnątrz, a i ekipa zwolniona może i się do tego dołoży żeby utrzeć nosa AcTivi.
Dla mnie najważniejsza jest optymalizacja MP pod względem wydajności, bo na HD4850 C2D 2,1 nie ma zadowalającej płynności (ale to już robota nie dla hannesa).
EjPii pisze:Activison mając taki produkt jakim jest ET nic sobie z tym nie robi. Daje multi Wolfa jakimś ogórkom byle było.
Przecież nie będą robić konkurencji dla CoD:MW2 który będzie wydany również pod ich szyldem...
Kolejna dobrze zapowiadająca się multilayer'owa gra została "skaszaniona" dzięki dystrybutorowi, w F.E.A.R. 2 przyczyniło się do tego Worner Bross a tutaj Activision ...
Irvin pisze:Dla mnie najważniejsza jest optymalizacja MP pod względem wydajności, bo na HD4850 C2D 2,1 nie ma zadowalającej płynności
A mi tam na C2D E6600 wykręconym do 3.2ghz i grafice GTX275 śmiga aż miło .
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...