Skarga Kruk

Awatar użytkownika
Mr.Świstak
Szeregowiec
Szeregowiec
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Skarga Kruk

Post autor: Mr.Świstak »

00:12 ban na serwerze na 1 dzien o admina będącego na serwerze. Logi do dyspozycji adminów którzy mają wgląd do nich . Jedno moje pytanie ban za ? Rozmowę z adminem który mnie kickał ? Spoko nie wypieram się pierwszy i drugi kick ok , pisałem jak pisałem ,nie ukrywam tego dało się za to dać kicka , ale po powrocie i prowadzeniu już normalnie rozmowy bez żadnego obrażania , ubliżania i jakby kto tam to zwał . I wyrażania swojej opinii itp admin mi robi jakieś docinki że byłem w klanie X wcześniej i nie jest to mój serwer i nie mam nic mu do powiedzenia i jakieś śmieszne tekściki i docinki ? Z tego co się orientuję grać na Nn może każdy bez względu na to jaki klan reprezentował i gdzie grał , a admin powinien po pierwsze umieć rozmawiać a nie wpisywać komendy w konsolę . Tłumaczenie Kruka że zachowywałem się tak a nie inaczej że pisałem słowa które mi gwiazdkowało , cenzurowało , że wstawiałem kropkę aby ominąć cenzora ładnie pięknie spoko przed pierwszy i drugim kickiem były tylko małe ale przed otrzymaniem bana regis będący na serwerze pisał identycznie wstawiał kropkę w słowo wulgarne i zero reakcji a mi było to wytykane . To na Nn są równi i równiejsi i co nie których "Wasze" zasady jak to stwierdził kruk nie obowiązują ? Hmm to zachowanie po znajomości czy wpłaty na serw o tym decydują ?
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Re: Skarga Kruk

Post autor: zer0 »

wpłaty zdecydowanie.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Awatar użytkownika
|W$|MACIEK
Starszy sierżant sztabowy
Starszy sierżant sztabowy

Post autor: |W$|MACIEK »

zer0 pisze:wpłaty zdecydowanie.
jakkolwiek emeryci i renciści są zwolnienie z opłat
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2

Za Motórem panny sznurem
Awatar użytkownika
raven
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: |W$|kruk

Post autor: raven »

Jakie to jest zabawne.
Ban zdjąłem, bo zapomniałem wpisać powodu (to pewnie przez to szastanie komendami na lewo i prawo).

Ban ogólnie poszedł za trolling, najpierw zachowujesz się jak ostatni cham, a później chcesz wyrażać swoją opinię na ten temat?

Nie robiłem Ci żadnych docinek, tłumaczyłem Ci, że to nie jest serwer Twoich zasad, co uparcie próbowałeś mi przekazać. "Serwer należy prowadzić tak... albo tak.", "Kiedyś było tak i tak".

Zapomniałem, że Rpd to był klan, ogólnie chodziło mi o czasy, w których adminowałeś na Rpd na swój sposób. W ten sposób chciałem Ci wytłumaczyć, że to nie jest Rpd.
Na NoName oczywiście może grać każdy, niezależnie od wieku, klanu, płci etc etc.

A co do kropek i cenzury, cóż, mówiłem Ci, że nie za to dostałeś kicki, ale chyba nie zrozumiałeś. W końcu tego typu 'pisanie' nie jest jawnie zakazane. Jak widziałeś regis nie dostał bana, chociaż robił podobnie. Tylko regis w przeciwieństwie do Ciebie nie szukał zaczepki, nie żądał 'niewiadomoczego', nie obrażał. Jeżeli przeklinał to nad losem, który sprawił, że jego żołnierzyk został zabity.

I na mnie teraz wypadło... Hańba!
Awatar użytkownika
Mr.Świstak
Szeregowiec
Szeregowiec

Hmm bardzo zabawne jest teraz to co Ty Kruku mi tu piszesz . Obaj z regisem ciśneliście mi jawnie że byłem członkiem klanu X ( i nie będę podawał nazwy bo zaraz sobie to pod reklamowanie podciągniesz) bo teraz zrobiłeś się wielce cnotliwy . Nie mówiłem i nie narzucałem Ci jakiś jak Ty to twierdzisz moich zasad , aby napisałem Ci że " powinieneś że mną rozmawiać a nie wpisywać komendy , bo być może mogę być nowym , noobem , bądź gimbem i trzeba mi wytłumaczyć . Czyli po prostu rozmawiać i zwrócić co robię "nie tak" a nie wpisywać komendy w konsolę . Zauważ także to że nie wypieram się dwóch pierwszych kicków , jak Ty to twierdzisz mojego niby "trollingu" i jak Ty to mówisz ze się znamy więc nie będę Ci wypominał że nie raz prowadziłeś ze mną identyczne rozmowy jak dzisiejsza z pw za poprzedniej administracji na Nn i owe rozmowy także były publiczne i widoczne dla wszystkich a dziś sam ciągnąłeś pierwsze tą rozmowę jak zwykle i zauważ to że pisałem ją pw ( to przed dwoma kickami ) i sam ją wyciągnąłeś na publika i ją ciągnąłeś dalej . I do póki był ZerO i wszystko było widoczne nie reagowałeś ,a gdy tylko poszedł włączyła Ci się cnotliwa Twoja strona ego i możliwość wpisywania komend . Po 2 kickach rozmowa zmieniła całkowicie ton i sens już nie było w niej nawet grama żartu i była prowadzona w sposób normalny gdzie była wymiana zdań którą przerwałeś mi bez powodu i zakończyłeś pierwsze dwoma kickami a później banem ( którego jak widać za chwilę zdjąłeś czyli nie jesteś konsekwentny w swoich decyzjach )
Awatar użytkownika
raven
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: |W$|kruk

Post autor: raven »

Hmm bardzo zabawne jest teraz to co Ty Kruku mi tu piszesz . Obaj z regisem ciśneliście mi jawnie że byłem członkiem klanu X ( i nie będę podawał nazwy bo zaraz sobie to pod reklamowanie podciągniesz) bo teraz zrobiłeś się wielce cnotliwy
Nie, nic nie 'cisnęliśmy'. Ani jawnie ani skrycie.
Regis nie mówił o żadnych klanach, ja wspomniałem o serwerze Rpd, co napisałem w poprzednim poście.
Nie mówiłem i nie narzucałem Ci jakiś jak Ty to twierdzisz moich zasad , aby napisałem Ci że " powinieneś że mną rozmawiać a nie wpisywać komendy , bo być może mogę być nowym , noobem , bądź gimbem i trzeba mi wytłumaczyć . Czyli po prostu rozmawiać i zwrócić co robię "nie tak" a nie wpisywać komendy w konsolę
Urodziłeś się wczoraj? Czy tylko udajesz? Nie jesteś noobem, gimbem czy innymi stworzeniami rodem ze średniowiecznego bestiariusza. Rozmawiałem z Tobą do pewnego momentu, później zrobiłeś się zwyczajnie natrętny. Mam Cię uczyć jak się zachowywać w sytuacjach (wirtualnie) społecznych? Jeżeli tego Cię nie nauczono, to raczej ja temu nie podołam. Poza tym to była druga część Twojego trollingu. Co do zasad, bąknąłeś coś tam o dawnej polityce NoName dot. przekleństw, a także 'uczyłeś' mnie w jaki sposób powinienem wydawać swoje decyzje i... komendy.
Zauważ także to że nie wypieram się dwóch pierwszych kicków , jak Ty to twierdzisz mojego niby "trollingu" i jak Ty to mówisz ze się znamy więc nie będę Ci wypominał że nie raz prowadziłeś ze mną identyczne rozmowy jak dzisiejsza z pw za poprzedniej administracji na Nn i owe rozmowy także były publiczne i widoczne dla wszystkich a dziś sam ciągnąłeś pierwsze tą rozmowę jak zwykle i zauważ to że pisałem ją pw ( to przed dwoma kickami ) i sam ją wyciągnąłeś na publika i ją ciągnąłeś dalej .

Nie prowadziłem z Tobą identycznych rozmów. Były równie idiotyczne, ale nie tak wulgarne jak ta. I może trochę sensowniej bezsensowne. Nie ciągnąłem, zwyczajnie odpisywałem Ci. Nie robiłem tego w pw, ponieważ byłem zajęty grą, nie byłem wulgarny oraz dodatkowo utworzyła się sytuacja, w której zebrani śmiali się, że rozmawiam z samym sobą. Wszystko było fajnie do pewnego momentu. Niestety ciężko jest być jednocześnie adminem i znajomym znajomych i przyznam się, wciąż marnie mi to wychodzi. Ale sami znajomi też raz traktują mnie jak admina, w innym momencie jak po prostu znajomego, to też nie sprzyja zrozumieniu.
Po 2 kickach rozmowa zmieniła całkowicie ton i sens już nie było w niej nawet grama żartu i była prowadzona w sposób normalny gdzie była wymiana zdań którą przerwałeś mi bez powodu i zakończyłeś pierwsze dwoma kickami
Rozmowa zmieniła ton, to prawda. Ale jak mam reagować na natręta, który obrał inną taktykę, gra ogarniętego, a tak naprawdę próbuje chytrze wywieść mnie w pole. "Bo przecież ładnie chce porozmawiac o tym jak to się zachowywałem jak ostatni cham." A zabawa w to, że "a regis nie dostał kicka, a też robi kropki!" przypomniała mi moje najlepsze czasy w przedszkolu.
a później banem ( którego jak widać za chwilę zdjąłeś czyli nie jesteś konsekwentny w swoich decyzjach )
Owszem, jestem konsekwentny. Jako, że nie wpisałem powodu, miałem nadzieję, że wrócisz za moment, żebym mógł Ci go dać ponownie, tym razem z wypisanym powodem. A jako, że nie wróciłeś - ban odniósł skutek - pozbyłem się natręta, który może się opanuje i powróci z czystszym sercem i umysłem na drugi dzień.
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Szykuje się nowy serial :D
Obrazek
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
Mr.Świstak
Szeregowiec
Szeregowiec

Co do Twojego pierwszego cytatu Kruczku( bo nie chce mi się robić piramidki )

1. Na sam koniec przed banem obaj z regisem czepiliście się mnie ze jestem a właściwie byłem z innego serwera i ze mi tam podobno nie wyszło itd .

2. Nie wiem gdzie widziałeś / widzisz jakiś trolling w jak Ty to nazywasz drugiej części rozmowy . Była po prostu normalna . Widać masz jakiś problem w prowadzeniu dyskusji i argumentacji jej wolisz ją urwać komendą.

3.Owszem prowadziłeś identyczne rozmowy i to nie raz tylko jest taka mała różnica ze wtedy byłeś zwykłym graczem . I nie jednokrotnie były one publiczne i przy osobach wtedy pełniących fukcję adminów . Nie będę Ci wypominał ale sam także byłeś zbanowany na Nn za jak Ty to zwiesz "troliing" a teraz strugasz wielce cnotliwego admina , władza stawia Cię "lepszym" od innych?

4. Zmieniła ton , z rozmowy która była w tonie żartów ( jak to każda między nami za czasów Ciebie jako "szaraka" )w poważną a Ty to i tak zignorowałeś . I uważasz że osoba która prowadzi z Tobą normalną rozmowę jest natrętem to gratuluje podejścia do ludzi . A to że później użyłeś dwa razy komendy kick a następnie ban ( jak dla mnie bezpodstawnie) pozostawię bez komentarza aby zdam Ci pytanie gdzie widziałeś tam niby chytry plan "Ale jak mam reagować na natręta, który obrał inną taktykę, gra ogarniętego, a tak naprawdę próbuje chytrze wywieść mnie w pole. Dwa razy stuknij się w głowę a jak nie pomoże to polecam maść na ból dupy . Nie oświeciło Cię że jeśli widzę że zrobiłeś się strasznie poważny i unosisz się lvl-em to przestałem żartować z Tobą ( Ty to zwiesz trollingiem) a nie raz w taki sposób rozmawialiśmy i to w obie strony ale sorry wtedy byłeś "szarakiem" na Nn i nie mialeś komend.

5. Jesteś tak konsekwentny ?? Wątpię , bo byś tego bana nie zdjął . Jesteś takim "wzorowym" adminem i zapomniałeś podać powodu banu ? Peszek . Jeśli Cie to uszczęśliwi i dowartościuję Twoje przerośnięte EGO to specjalnie dla Ciebie i wejdę abyś mógł zbanować z powodem.
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Kontakt:

Mr.Świstak pisze: Jeśli Cie to uszczęśliwi i dowartościuję Twoje przerośnięte EGO to specjalnie dla Ciebie i wejdę abyś mógł zbanować z powodem.
Jak Ty byłeś szarakiem na NN też nie pouczałeś innych co mają robić. Widzę że nie tylko "ego" kruka poszybowało :D
Obrazek
Awatar użytkownika
rafik1137
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: rafik1137 »

Dziwne jest to ze za trolling bana dają :D
Raczej mute na kilka lat

Apropo trolling to termin z wędkarstwa
Awatar użytkownika
Mr.Świstak
Szeregowiec
Szeregowiec

kris pl pisze: Jak Ty byłeś szarakiem na NN też nie pouczałeś innych co mają robić. Widzę że nie tylko "ego" kruka poszybowało :D
Jedno małe ale mam do Ciebie Kris , nie wiem skąd użycie czasu przeszłego kierowanego do mnie " Jak Ty byleś" . Pragnę Ci zauważyć mały szczegół byłem szarakiem i jestem szarakiem na Nn i nie mam zamiaru tego zmieniać . Więc próba w sposób wyrachowywany mi dociąć Ci nie wyszła . Smuteczek
Awatar użytkownika
TimOOn
Porucznik
Porucznik

Post autor: TimOOn »

Obrazek
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Kontakt:

Mr.Świstak pisze: Więc próba w sposób wyrachowywany mi dociąć Ci nie wyszła . Smuteczek
W sposób wyrachowany ? :DDD Już nie jesteś szarakiem zrobiłeś kolorowy show ze skargą. Awansuję Cię na nie szaraka. Nie dziękuj mam wielkie serce :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr.Świstak
Szeregowiec
Szeregowiec

kris pl pisze: W sposób wyrachowany ? :DDD Już nie jesteś szarakiem zrobiłeś kolorowy show ze skargą. Awansuję Cię na nie szaraka. Nie dziękuj mam wielkie serce :D
Mam daleko gdzieś Twoje wielkie serce i pisana ironię do mojej osoby . Dziękuję i nie podziękuję Ci Krisie za fatygę .
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Post autor: Volin »

TimOOn pisze:Obrazek
wygląda jakby polował na małe dzieci :3
ODPOWIEDZ