Pozdro Pawik :D|W$|MACIEK pisze:
a tak poza tym to nie brak klimatu zabija ET lecz niedocenione dzieciaki z haxami
ADMINISTRACJA SERWERA NN
- kris pl
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|Kris
- Kontakt:
Re: ADMINISTRACJA SERWERA NN

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Timon rzucający taką emotkę, to jak nie Timon...TimOOn pisze:(...)
""
(...)

Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Tak jak napisał Timon rozmawialiśmy na te wszystkie tematy poza forum i myślę że nie trzeba tego dalej ciągnąć i się oskarżać bo i tak każdy wie że to Luux :)
Affirmative!LuuxdeLuux pisze:Tak jak napisał Timon rozmawialiśmy na te wszystkie tematy poza forum i myślę że nie trzeba tego dalej ciągnąć i się oskarżać bo i tak każdy wie że to Luux :)

Ja gram od 8 miesięcy w ET, ale widzę, że Wy "starzy wyjadacze" nazywający wladka "noobem"! i "lowem"! wypaliliście się jako gracze i zamiast bawić się grą wytykacie sobie błędy.

ewentualnie później będzie 'edit' >
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
jaki low wujek wladek kox!! tak propo timon jak dalej masz wklad w NN to zdejmij mi bana :] wujek wladek mnie popierawladek pisze:Affirmative!LuuxdeLuux pisze:Tak jak napisał Timon rozmawialiśmy na te wszystkie tematy poza forum i myślę że nie trzeba tego dalej ciągnąć i się oskarżać bo i tak każdy wie że to Luux :)
![]()
Ja gram od 8 miesięcy w ET, ale widzę, że Wy "starzy wyjadacze" nazywający wladka "noobem"! i "lowem"! wypaliliście się jako gracze i zamiast bawić się grą wytykacie sobie błędy.
< w tym miejscu wypadałoby napisać coś mądrego zachęcającego do gry.... niestety chwilowo brak pomysłu ![]()
ewentualnie później będzie 'edit' >
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Hej, sporo mnie nie bylo i nie wiem czy moja odpowiedz bedzie dokladnie w temacie (nie czytalem wszystkiego) ale przez ten czas ktory gralem na serwie zauwazylem, ze ludzie ktorzy sami sie zglaszali na adminow (i dostawali go) lub tez czlonkowie klanu nie wywiazywali sie nalezycie z powierzonego im zadania. Ok, nie mowie o wszystkich ale przykladowo na 10 osob trafilo sie max max 2 jak nie 1 ktory ogarnial wiekszosc. Dlatego jak widze, osoby ktore same sie zglaszaja to zwyczajnie rece mi opadaja bo predzej czy pozniej beda problemy.
ps. jakby co to wywalcie :P
ps. jakby co to wywalcie :P
Honorowy Dawca Fragów
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Cześć Twt przyjacielu naszych dobrych akcji! :D
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Jeżeli ma ktoś jeszcze jakiś pytania, chce mi nawrzucać, pocieszyć, zapytać się to proszę się zgłaszać na xfire: bandytaa.
Nie martw sie Luux, i tak zawsze byles jednym z bardzo niewielu dobrych adminow <3
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Dziękuję Aniuuu <33
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
ET umiera od 2005 roku, bo ten fandom za bardzo lubi się gryźć o pierdoły takie jak te :P
Adam: wrócę, obiecuję! Ale nie wiem kiedy.
Wladek: nie przejmuj się, starzy lubią narzekać, bo są starzy i za bardzo ogarniają, jak bardzo tow szystko jest porypane. Ta wiedza zabija... powoli.
Timoon: ja też będę smutny. To forum to też mój dom :)
Adam: wrócę, obiecuję! Ale nie wiem kiedy.
Wladek: nie przejmuj się, starzy lubią narzekać, bo są starzy i za bardzo ogarniają, jak bardzo tow szystko jest porypane. Ta wiedza zabija... powoli.
Timoon: ja też będę smutny. To forum to też mój dom :)
Ahahahahahah jebłem!!!nserT. pisze:Pytam się ponownie Misiu czo Ci te tE` zrobiło? Zazdrość Cię zżera, że ja i Wymek jesteśmy w tej chwili w najlepszym klanie w tej grze, a Ty nie? Ciekawe, czy Ty byłeś takim zajebistym adminem na NN :)Misiu pisze:krecisz luux krecisz :D "Władek wiedział ze dam te lvle" A pisze ze nie wie skad je maja wasi zajebisci klanowicze![]()
No naprawde gdyby nie twoje adminowanie to nn by padlo.. Daj jeszcze kilku kolesiom po lvlu
![]()
![]()
![]()

Dobra bo tak sobie ostatnio myślałem i myślałem i doszedłem do wniosku żeby przeprosić klan tE choć nie darze was sympatiom. SORRY Wkońcu kiedyś było ok