ADMINISTRACJA SERWERA NN
- wladek
- Sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|wladek
- Kontakt:
ADMINISTRACJA SERWERA NN
Jak zapewne wszyscy wiedzą, od pewnego czasu jestem głównym adminem na serwerze No Name.
Administrowanie nie jest moją mocną stroną, więc rozdałem kilka lvl graczom, niektórzy dostali wyższy lvl, jak np Luux....
Wbijam po pracy na serwer ii od jednego z graczy słyszę: "jakim prawem Luux ma admina...."
Okazało się, że kolega administrator nie miał ochoty, żeby inni gracze grali z inną bronią, jak jemu się podoba, więc powyłączał pance i razem z kolegą z klanu tE zjechali gracza, który tej broni używał.
Poza tym jestem ciekaw, kto rozdaje levele graczą z klanu tE?
Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć?
Administrowanie nie jest moją mocną stroną, więc rozdałem kilka lvl graczom, niektórzy dostali wyższy lvl, jak np Luux....
Wbijam po pracy na serwer ii od jednego z graczy słyszę: "jakim prawem Luux ma admina...."
Okazało się, że kolega administrator nie miał ochoty, żeby inni gracze grali z inną bronią, jak jemu się podoba, więc powyłączał pance i razem z kolegą z klanu tE zjechali gracza, który tej broni używał.
Poza tym jestem ciekaw, kto rozdaje levele graczą z klanu tE?
Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć?
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Re: ADMINISTRACJA SERWERA NN
Władek, wbijasz po pracy i za przeproszeniem nic nie wiesz co się dzieje na serwerze. Jak zapewne wiesz dużo ludzi nie grało i pf jest zbędny tym bardziej że wszyscy na niego narzekają i mówią żeby wyłączyć. Co do mojego kolegi to nie wiem o co ci chodzi, po prostu odpowiadał na te idiotyczne pytania ze strony "Etplayera". Lvl mam jeszcze jak byłem w w$ a pozniej w nN. Dostałem od Ultry, pozniej Timona i Miyanę. Jeżeli masz władek z tym problem to mogę nie wchodzić wcale i niech się dzieje co chce :)
Pozdrawiam tE`Luux haxx MAN <3
Pozdrawiam tE`Luux haxx MAN <3
Nie rozumiem tylko tego jak potraktowałeś gracza...
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Było 7 osób i każdy był za wyłączeniem pfa. Nie będę patrzył na jednego księcia któremu wydaje się że jego głos jest najważniejszy. Jesteś na serwerze i widzisz co robię i jak się zachowuje.
Po prostu nie chciałbym, żeby administracja obrażała graczy.
Jakby to wyglądało i jakie opinie na serwer rzucało?!
Jakby to wyglądało i jakie opinie na serwer rzucało?!
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Nikogo nie obraziłem, chyba że komenda !maxpanzers 0 to obraza dla gracza o nicku Etplayer ;)
propsy władek. Porządek musi być :) Skile socjologiczne są ważne również. pozdrawiam zero.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
No władek słuchaj się zer0 to będziesz po śniegu w klapkach śmigał <3
Do czego to dochodzi, że się muszę z zerem zgodzić.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=27&t=3231 nie kumam blokowania PFa, zapraszam zatem do dyskusji :)
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
http://www.youtube.com/watch?v=8DWZ38jAjUcTimOOn pisze:Do czego to dochodzi, że się muszę z zerem zgodzić.

- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Timon jak masz coś do mnie to napisz i będzie wszystko jasne, zastanawiam się tylko po co mnie przyjmowałeś do klanu skoro popełniałem i popełniam takie "straszne błędy".
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
hańba!
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Beka z Was panowie... Rzucacie się na biednego Luuxa, który jedyny po za władkiem adminuje na tym serwie.