NO NAME
-
- Starszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: NO NAME
No właśnie xDD Co się kogoś pytam to mowi że bana ma ^^
Bardzo się cieszę, że serwer dalej będzie "żył" :)
Władku życzę Ci powodzenia w administrawaniu serwerem i do zobaczenia w grze :)
ps. jeśli jest tak wielu chętnych aby pograć to myślę, że fajnie by było spełnić ich prośbę i dać unbana abyśmy razem mogli cieszyć się z gry :) nie ważne co nas dzieli czy dzieliło... mamy wspólną pasję ET i dajmy sobie szanę :)
Władku życzę Ci powodzenia w administrawaniu serwerem i do zobaczenia w grze :)
ps. jeśli jest tak wielu chętnych aby pograć to myślę, że fajnie by było spełnić ich prośbę i dać unbana abyśmy razem mogli cieszyć się z gry :) nie ważne co nas dzieli czy dzieliło... mamy wspólną pasję ET i dajmy sobie szanę :)
Dlaczego do mnie kierujesz to pytanie?SPIDIvonMARDER pisze:To co z tymi banami i grą, Timoon?
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Bo jeszcze dziś chyba byliście adminami i mogliście o tym zadecydować. A może mi się dni pomyliły.
Generalnie rzecz biorąc serwer przestał być mój, kiedy przekazałem hasła Mariuszowi.
lol, czyżbym był jedynym niezbanowanym przedstawicielem timoonowej opozycji ? :D
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
o własnie sobie chce wejsc na NN i okazuje sie ze mam bana :D ciekawe za co
Prośba do wujka władka zdejmij bana bo mam go za nic
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Timek wejdz na NN i daj mi jeszcze 130 tys xp bo mi oddać nie chcieli 

Macias napisz do Luuxa on ma 666 to może da Ci unbana.|W$|MACIEK pisze:o własnie sobie chce wejsc na NN i okazuje sie ze mam bana :D ciekawe za co

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Ja mam bana za pawika. Nie ważne że już go sobie zlikwidowalem sam ale na NN nie będę grał kiedy ma możliwość grać tam haxorska świnia jak pawik.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
to ci kRIS haker...lolkris pl pisze:Ja mam bana za pawika. Nie ważne że już go sobie zlikwidowalem sam...
Przeszkadza cI gra z pawikiem, a tyle miesięcy z zer0 aka redman (były cziter przecież który sam przyznał, że ktoś mu dał drugą szansę kiedyś...) nie przeszkadzała ?
Czy tak pięknie krytykujący czitera krzyś opowie nam swą przygodę z pewnymi programami w et sprzed kilku lat ?
...Czasem lepiej nie pisać nic i wydać się głupim, niż bazgrać bzdury i rozwiać wszelkie wątpliwości...

Nic takiego o Zer0 nie słyszałem. Ale pawikowi sam mówiłem że czitował na innym serwerze a on i tak grał na wh. Plus jego bany za zachowanie nigdy bym mu nie dał 3 szansy (2 miał po banach od Ciebie jeżeli dobrze pamiętam). I nawet po samym banie robił głupie tłumaczenia z grą brata...Ultra... pisze:to ci kRIS haker...lolkris pl pisze:Ja mam bana za pawika. Nie ważne że już go sobie zlikwidowalem sam...
Przeszkadza cI gra z pawikiem, a tyle miesięcy z zer0 aka redman (były cziter przecież który sam przyznał, że ktoś mu dał drugą szansę kiedyś...) nie przeszkadzała ?
Czy tak pięknie krytykujący czitera krzyś opowie nam swą przygodę z pewnymi programami w et sprzed kilku lat ?
...Czasem lepiej nie pisać nic i wydać się głupim, niż bazgrać bzdury i rozwiać wszelkie wątpliwości...

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
ze mną jest jednak zupełnie inna historia drogi Ultro :)
Racja, grałem na aimbocie, znudzony już graniem na serwerach etpro, było to na długo zanim osiedliłem się na serwerach nq, nit czy silent. Do tego- wtedy było pełno dedykowanych serwerów dla właśnie cziterów, gdzie wchodzili sami cziterzy, z różnymi botami i po prostu rywalizowali w ustawieniach samych botów (vece, delaye itd). Także nie grałem z normalnymi graczami bez botów, tylko rywalizowałem z innymi cziterami na serwerach do tego dedykowanymi. To po pierwsze, po drugie, na serwerach nq, silent, nit nigdy nie użyłem aimbota czy wh, a wiedza jak to ustrojstwo działa przydała mi się potem do skutecznego odróżniania, czy ktoś gra z czy bez wspomagaczy. Po trzecie- nigdy nie negowałem faktu, że grałem kiedyś z tym. Także, przykład jest, ale zupełnie z dupy, zupełnie bezzasadny :)
Racja, grałem na aimbocie, znudzony już graniem na serwerach etpro, było to na długo zanim osiedliłem się na serwerach nq, nit czy silent. Do tego- wtedy było pełno dedykowanych serwerów dla właśnie cziterów, gdzie wchodzili sami cziterzy, z różnymi botami i po prostu rywalizowali w ustawieniach samych botów (vece, delaye itd). Także nie grałem z normalnymi graczami bez botów, tylko rywalizowałem z innymi cziterami na serwerach do tego dedykowanymi. To po pierwsze, po drugie, na serwerach nq, silent, nit nigdy nie użyłem aimbota czy wh, a wiedza jak to ustrojstwo działa przydała mi się potem do skutecznego odróżniania, czy ktoś gra z czy bez wspomagaczy. Po trzecie- nigdy nie negowałem faktu, że grałem kiedyś z tym. Także, przykład jest, ale zupełnie z dupy, zupełnie bezzasadny :)
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
To teraz porównaj sobie powyższą historię z tą, którą opowiadałeś mi przy okazji próśb o unbana dla Assasina (czituś), o drugich szansach jakie dostałeś itd...zer0 pisze:ze mną jest jednak zupełnie inna historia drogi Ultro :) ...
Argument z dupy ? Opieram się tylko na tym co opowiadałeś.