[Pawik]Skarga na Kriss i Pizdryczek
- Pawik
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
[Pawik]Skarga na Kriss i Pizdryczek
Cześć/Witam chcę złożyć skargę na dwóch graczy którzy automatycznie po moim wejściu na serwer zaczęli mnie wyzywać:
1.[Gol]Kriss
2.Pizdryczek
Timoon głównie zgłaszam się do Ciebie , ponieważ Ty panujesz nad tym całym serwerem i wszystkimi logami , chciałbym aby ktoś kto ma dostęp do logów serwera zobaczył jak w okolicach godziny 22:50-23:00 dnia 13.12.2013 r. zostałem obrzucony obelgami , wyzwiskami i nieprzyjemnymi słowami , niestety nie mam dowodów , ponieważ nie mogę robić screenów podczas gry , posiadam jedynie świadków , jednym z nich jest Zombiza (czy coś podobnego , zielono-czarny nick) Mianowicie Kriss zaczął mnie wyzywać od pier****** cziterów , dostałem szansę na tym serwerze jakieś 4 miesiące temu , myślałem że wszystko jest już okej , nie myliłem się co do tego , ponieważ mam dobre kontakty z innymi graczami , lecz dzisiejszego wieczoru ktoś przekroczył granice mojej cierpliwości.
Jeśli chodzi o gracza o nicku Pizdryczek to zaczął wulgarnie się wyrażać w stosunku do mnie mniemając że posiadam niedozwolone programy widząc tylko to jak kriss pisał na chacie że jestem oszustem etc.
Poczułem się skrzywdzony , zawsze daje przyjemną atmosferę innym graczom i nikt na mnie nie narzeka jednak dzisiaj sprawa zaszła za daleko , zgłaszam się z prośbą o rozpatrzenie mojej skargi i ukaraniem owych graczy.
1.[Gol]Kriss
2.Pizdryczek
Timoon głównie zgłaszam się do Ciebie , ponieważ Ty panujesz nad tym całym serwerem i wszystkimi logami , chciałbym aby ktoś kto ma dostęp do logów serwera zobaczył jak w okolicach godziny 22:50-23:00 dnia 13.12.2013 r. zostałem obrzucony obelgami , wyzwiskami i nieprzyjemnymi słowami , niestety nie mam dowodów , ponieważ nie mogę robić screenów podczas gry , posiadam jedynie świadków , jednym z nich jest Zombiza (czy coś podobnego , zielono-czarny nick) Mianowicie Kriss zaczął mnie wyzywać od pier****** cziterów , dostałem szansę na tym serwerze jakieś 4 miesiące temu , myślałem że wszystko jest już okej , nie myliłem się co do tego , ponieważ mam dobre kontakty z innymi graczami , lecz dzisiejszego wieczoru ktoś przekroczył granice mojej cierpliwości.
Jeśli chodzi o gracza o nicku Pizdryczek to zaczął wulgarnie się wyrażać w stosunku do mnie mniemając że posiadam niedozwolone programy widząc tylko to jak kriss pisał na chacie że jestem oszustem etc.
Poczułem się skrzywdzony , zawsze daje przyjemną atmosferę innym graczom i nikt na mnie nie narzeka jednak dzisiaj sprawa zaszła za daleko , zgłaszam się z prośbą o rozpatrzenie mojej skargi i ukaraniem owych graczy.
Re: [Pawik]Skarga na Kriss i Pizdryczek
Tak przyznaje się nazwałem go "pierdolonym cziterem" i innymi wyzywiskami bo jesteś cziterem. To że masz dobry kontakt z innymi wali mnie bo dla mnie jesteś haxem i oszustem (tak też go nazwałem). Przychylam się do prośby pawika o ukaranie mnie surowo.
Ps. Nazwałem go też "smieciem" o czym nie wspomniał.
Ps. Nazwałem go też "smieciem" o czym nie wspomniał.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Pawik popatrz prawdzie w oczy. Jesteś cziterem i nie powinno Cię być na NN.
Klient nasz pan.kris pl pisze:Przychylam się do prośby pawika o ukaranie mnie surowo.
Winni ukarani.
Dziekuje Tim za odpowiednie podejscie do sptawy :DTimOOn pisze:Klient nasz pan.kris pl pisze:Przychylam się do prośby pawika o ukaranie mnie surowo.
Winni ukarani.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
A tak sobie delikatnie powyzywałem cziterka :DSPIDIvonMARDER pisze:Nie wierzę w to co czytam -_-
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
hahaha porzadny świadek to jakis obcokrajowiec kacapek napewno potwierdzi twoja wersjePawik pisze: , posiadam jedynie świadków , jednym z nich jest Zombiza (czy coś podobnego , zielono-czarny nick)
PS.
szkoda ze mnie nie bylo wtedy na serwerze :(( ale moze da sie to nadrobic pawik kiedy gramy na NN ?
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
jestem z Ciebie dumny kris <3 nie ma większej chluby niż ban w słusznej sprawie !
:Dksysu pisze:jestem z Ciebie dumny kris <3 nie ma większej chluby niż ban w słusznej sprawie !
Pozdrawiam Zombiza super świadka z Litwy! Tajny agent Pawika w służbie jej haxorskiej mości :DDDDD
No to ja tak wejdę jutro o 22 :P|W$|MACIEK pisze:hahaha porzadny świadek to jakis obcokrajowiec kacapek napewno potwierdzi twoja wersjePawik pisze: , posiadam jedynie świadków , jednym z nich jest Zombiza (czy coś podobnego , zielono-czarny nick)
PS.
szkoda ze mnie nie bylo wtedy na serwerze :(( ale moze da sie to nadrobic pawik kiedy gramy na NN ?
znów z płaczem plecisz na skargę cziterku? :)
:)regis pisze:
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
co to za nasmiewanie sie z czarnoskorych czy innych ciapków ?!?!
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem