Tomcio :D
- Tomcio
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Tomcio :D
1. Nick: Tomcio
2. Imię: Tomek
3. Wiek: 23 lata
4. Staż w ET/Poprzednie klany: Oj stazu to duzo :D nie pamietam na serio :P/ Klany hmm FHT BB Misio AoB Val i wiecej mi sie nie chce wypisywac :D
5. Coś o sobie: Hmm : Jo jest chop ze slaska wiec jak to na slazoka przystalo dupia na grubie dzien i noc :D a po szychie szpilom se w ET i piwko pija :D A jesli chcecie sie wiency dowiedziec to zaproszom na FB ->Tomek Malina Piekary Śląskie :)
6. Dlaczego chcesz do nas dołączyć? : Fajna ekipa duzo zabay i fajnej gry :)
bY: Tomek :)
2. Imię: Tomek
3. Wiek: 23 lata
4. Staż w ET/Poprzednie klany: Oj stazu to duzo :D nie pamietam na serio :P/ Klany hmm FHT BB Misio AoB Val i wiecej mi sie nie chce wypisywac :D
5. Coś o sobie: Hmm : Jo jest chop ze slaska wiec jak to na slazoka przystalo dupia na grubie dzien i noc :D a po szychie szpilom se w ET i piwko pija :D A jesli chcecie sie wiency dowiedziec to zaproszom na FB ->Tomek Malina Piekary Śląskie :)
6. Dlaczego chcesz do nas dołączyć? : Fajna ekipa duzo zabay i fajnej gry :)
bY: Tomek :)
... czarny chleb...
...czarne zloto...
...czarne zloto...
Re: Tomcio :D
Wrzucamy podanko do obrad, czekaj cierpliwie Tomaszu 

Myslelismy, ze Ty o nas zapomniales wlasnie ;) Dalej zainteresowany jestes dolaczeniem do klanu?
To przyjety :) Zakladaj tag, dostaniesz level i pamietaj zeby byc aktywnym na forum! 

- Tomcio
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
A powiedz no mi kolor jakis ma byc czy moge swoje jakie teraz mialem
... czarny chleb...
...czarne zloto...
...czarne zloto...
Kolor jaki chcesz:) Tag nN| musi byc zachowany jezeli chodzi o wielkosc liter i tyle :)