1.Nik - Stalkerq
2.Wiek - 17
3.Kilka słów o sobie - Mam na imię Rafał , moje zainteresowania to ogólnie motoryzacja , robię technikum elekronika samochodowego , czas wolny oprócz gry spędzam aktywnie grając w piłkę nożną , siatkową , jak i ręczną oraz kosza .
Jestem doświadczonym graczem Enemy już od kilku lat , większość z was mnie zna . Ostatnio zostałem zbanowany z nie mojego powodu !!! , tyle lat z wami i ani jednego bota na moim koncie i dalej nie wierzycie . Trudno , piszę to podanie z nadzieją że dostanę się do klanu mimo tego "nie mojego zajścia" i zostanę od banowany . Próbowałem grać na innych serverach nie raz , i to nie to samo , tu znałem dużo ludzi , porządnych , słownych , pomocnych ludzi bez których ta gra to nie to samo Pozdrawiam
4.Poprzednie klany - brak
5.Staż gry w ET. - ponad 3 -4 lata z tego co pamiętam , nie jestem w stanie dokładnie określić .
Jeśli klan chce go przyjąć to proszę bardzo, ale unbana z tego tytułu nie dostanie.
To byłby chyba pierwszy taki przypadek w historii, że klanowicz nie miałby wstępu na serwer klanu. :D
Głosujemy więc! Ja na tak. Spoko gość zna ludzi z serwera i chce z nimi gadać. Zna sie na google np potrafił aima wyszukać, więc nie będzie zadawał gupich pytań. Ma brata hackera który aima włączyć potrafi a ma kilka lat! Po banie dalej chce byc czlonkiem spolecznosci NN. Zawziety, waleczny (na jakiegos spara Sie go da). Czlowiek złoto. Jeśli jeszcze pije będę miał przyjaciela na lata :)
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Głosujemy więc! Ja na tak. Spoko gość zna ludzi z serwera i chce z nimi gadać. Zna sie na google np potrafił aima wyszukać, więc nie będzie zadawał gupich pytań. Ma brata hackera który aima włączyć potrafi a ma kilka lat! Po banie dalej chce byc czlonkiem spolecznosci NN. Zawziety, waleczny (na jakiegos spara Sie go da). Czlowiek złoto. Jeśli jeszcze pije będę miał przyjaciela na lata :)
Lepiej bym tego nie ujął. :D
- może uczestniczyć aktywnie w życiu forum i ts.
- wszystkie klanówki są nasze ;)
- znany i lubiany (do przyłapania na czitach)
- uparty, zdeterminowany.
xD
No chyba żeby tak wystawić mu jakiś mandat kredytowany, w ramach zadośćuczynienia na serwer. Zobaczyli byśmy jak na prawdę mu, zależy na powrocie na serwer.
Ostatnio zmieniony 2013-07-17, 16:25 przez v.low, łącznie zmieniany 1 raz.
KonDzio pisze:Jestem na tak :D Może się ten jego bocik przyda na sparach kto wie :P
Pożycze bota od niego :D
A wracając do podania hmm no fakt ma bana i boje się żeby znowu nie czitował ( gdyby dostał unbana ) Dobrze się z nim pisało Jestem bardziej na tak ( 75%) niż na nie (25%)