1.Nikc: AfrinNO
2.Wiek: 16 lat (19.10.1996) ^^
3.Kilka słów o sobie:Na imię mam Czarek, mieszkam w małej miejscowości którą mam nadzieje wszyscy znają a mianowicie Grunwald ^^ Interesuje się sportem a szczególnie piłką nożną. Nawet gram w takim małym klubie który nazywa się GKS Grunwald. Skończyłem właśnie pierwszą klasę Technikum Informatycznego. Każdą wolną chwile poświęcam na graniu właśnie w ET na serwerze NoName !To chyba tyle co mam o sobie to powiedzenia^^
4.Poprzednie klany: Brak
5.Staż gry w ET: Gram ponad rok. Na NoName 7 miesięcy.
Chciałbym pomagać graczom zaczynającym dopiero przygodę z ET ^^
"Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech..."
AfrinNO pisze: Skończyłem właśnie pierwszą klasę Technikum Informatycznego. Każdą wolną chwile poświęcam na graniu właśnie w ET na serwerze NoName !To chyba tyle co mam o sobie to powiedzenia^^
no takiego informatyka to ja rozumiem :)
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Dopiero się z tym wszystkim zapoznaje ^^ Ale spokojnie, o moją aktywność nie trzeba się martwić ^^Dziś miałem troszeczkę mało czasu, ale obiecuje, że będzie lepiej :D
"Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech..."
aktywność w tematach o spamie - mało punktów
aktywność w tematach "skąd nick, skąd jesteś" - średnio punktów
aktywność w tematach o Wolfensteinach - BARDZO dużo punktów ;)
aktywność w tematach o moich opowiadaniach - superhipermegaektracool dużo punktów ;)
Podanie do klanu zostało rozpatrzone pozytywnie. Jednak w międzyczasie członkostwo w W$ przestało się równać z posiadaniem admina na serwerze, więc musisz zadecydować, czy mimo to nadal chcesz być członkiem W$. Jeśli tak, to witamy na pokładzie!