Info o Multiplayerze
-
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
ja obstawiam ze nie bedzie ale zoabczymy :P.
gregory. widac ze masz jakies dziwne upodobania. przebijanie scian daje duzo wiecej funy z gry, a skanowanie przeciwnika ktorego widziales jak ucieka to juz w ogole sztuka. ale nie bede sie juz dalej ciagnal tego tematu, bo 16 letniego fanatyka nic nie ruszy.
gregory. widac ze masz jakies dziwne upodobania. przebijanie scian daje duzo wiecej funy z gry, a skanowanie przeciwnika ktorego widziales jak ucieka to juz w ogole sztuka. ale nie bede sie juz dalej ciagnal tego tematu, bo 16 letniego fanatyka nic nie ruszy.
-
- Starszy kapitan
Fanatyk powiadasz? Skąd wiesz, że pije krew dzikich zwierząt i mam ołtarz na którym stoją lalki voodoo ...
Jeśli już mowa o tym veilu w MP, to jak Wy to sobie wyobrażacie? Jakieś pkt. kontrolne ;]? nad którymi sprawowana władza będzie dawała nam moc nad veilem? Hmm a może coś w rodzaju htf a uściślając htv, ten kto biega z tym cackiem ma ma dostęp do veila? Zastanawiające.

Jeśli już mowa o tym veilu w MP, to jak Wy to sobie wyobrażacie? Jakieś pkt. kontrolne ;]? nad którymi sprawowana władza będzie dawała nam moc nad veilem? Hmm a może coś w rodzaju htf a uściślając htv, ten kto biega z tym cackiem ma ma dostęp do veila? Zastanawiające.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Sierżant
- Kontakt:
No to miejmy nadzieję, że u nas będzie lepiej i każdy będzie mógł pobawić się Woalem.
Jak chcą go wplątać w multi to nie wiem, IMO powinne być osobne mapki dla normalnych działań i dla tych z Woalem.
BTW. Bielski, mówisz o 16-letnich fanatykach, natomiast po Twojej znajomości zasad języka polskiego wnioskuję że masz góra 13 lat.

Jak chcą go wplątać w multi to nie wiem, IMO powinne być osobne mapki dla normalnych działań i dla tych z Woalem.
BTW. Bielski, mówisz o 16-letnich fanatykach, natomiast po Twojej znajomości zasad języka polskiego wnioskuję że masz góra 13 lat.
heheheh. szybkie pisanie ma to do siebei, ze czesto moga w nich wystepowac bledy. ale mniejsza z tym, to nei temat jezyka poslkiego, ani kto jaki jest. koniec ot
SPIDI: Co nie zmienia faktu, że pisząc na tym forum każdy jest zobowiązany pisać poprawnie, nie ma żadnej alternatywy. Dlatego jako moderator bardzo proszę o zmianę stylu.
SPIDI: Co nie zmienia faktu, że pisząc na tym forum każdy jest zobowiązany pisać poprawnie, nie ma żadnej alternatywy. Dlatego jako moderator bardzo proszę o zmianę stylu.
Ostatnio zmieniony 2009-07-26, 22:19 przez bielski, łącznie zmieniany 1 raz.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Starszy szeregowy
Niby od kolesia co miał dostęp do zamkniętej bety.bielski pisze:grajac w bete, info podane na poczatku topicu nijak ma sie do tego co oferuje nam gra.
mozna wiedziec z jakiego zrodla sa informacje z poczatky topa ?
pozdro
Grając w bete nasuwa mi się taki wniosek, że ten cay wyciek bety to nie jest z wersji na PC tylko na konsole.

- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
nie. co to za czeczeńska wersja?Irvin pisze:Też macie w menu bety przyciski od x-boxa jak na filmie?
http://www.youtube.com/watch?v=9a7DCwbKcZc
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
odp
Irvin pisze:Niby od kolesia co miał dostęp do zamkniętej bety.bielski pisze:grajac w bete, info podane na poczatku topicu nijak ma sie do tego co oferuje nam gra.
mozna wiedziec z jakiego zrodla sa informacje z poczatky topa ?
pozdro
Grając w bete nasuwa mi się taki wniosek, że ten cay wyciek bety to nie jest z wersji na PC tylko na konsole.
Rzeczywiście podobne do Coda.Odrzucanie granatów już nie mówiąc,że tym samym przyciskiem się je rzuca tak jak w codzie.I rzeczywiście jest spowolnienie czasu.Wciska się E i ekran zmienia kolor chociaż nie zauważyłem,żeby tempo się zmieniło.
Może to podobieństwo do perków wyjdzie na dobre i każdy dostosuje sobie ustawienia do swojego sposobu gry?Na razie troche mi to śmierdzi.Jest system pieniężny w grze co potwierdziło moje złe przeczucia ,kiedy oglądałem na zagranicznych stronach mozliwość przed-priemierowego zamawiania gry ,gdzie dodają gratisy w postaci takiego złota.
W odpowiedzi dla jednego gracze quakewars;serial z qw tutaj nie pasuje bo niby czemu miałby,ale cos mi te mapy z MP przypominają quakowe.Jest motyw z pociągiem,wysadzanie wojskowego transportu jak tam gdzie GDF się broni w zimie i dziwnie rozkład mapy jest bardzo podobny.Mam nadzieję ,że nie poszli na łatwiznę i tego nie skopiowali.
I rzeczywiście ,gra trochę zwalnia.Być może tylko w viście i powtórzy się scenariusz jak w gta4 z przeinstalowywaniem wszystkich frameworków ,directów itp,chociaż nie wygląda ,żeby gra żarła ram.