Combat trailer i dyskusja jakiego wolisz nowego Wolfa
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Combat trailer i dyskusja jakiego wolisz nowego Wolfa
Nie pamiętam, czy to już było, jeśli tak to sorry.
COMBAT
Trailer ukazujący kilka scen z walki w Wolfensteinie. Wiem, że jestem malkontentem (ktoś musi ;) ), ale dla mnie jest tu za dużo futurystyki, a za mało wojny. Wszak... RTCW to była tez genialna strzelanka wojenne. Poziomy Forest/Chateu/SFM to były wszak świetne potyczki na realistyczne bronie z realistycznymi przeciwnikami. Oby tego nie zabrakło teraz...
ANKIETA: wiem, że futuro i magiczne bronie i tak będą... ale co o tym myślicie? Jak wy byście woleli?
COMBAT
Trailer ukazujący kilka scen z walki w Wolfensteinie. Wiem, że jestem malkontentem (ktoś musi ;) ), ale dla mnie jest tu za dużo futurystyki, a za mało wojny. Wszak... RTCW to była tez genialna strzelanka wojenne. Poziomy Forest/Chateu/SFM to były wszak świetne potyczki na realistyczne bronie z realistycznymi przeciwnikami. Oby tego nie zabrakło teraz...
ANKIETA: wiem, że futuro i magiczne bronie i tak będą... ale co o tym myślicie? Jak wy byście woleli?
Ostatnio zmieniony 2009-06-21, 09:52 przez SPIDIvonMARDER, łącznie zmieniany 1 raz.
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Było... każdy to widział, przecież to główny trailer z E3. Taki sam jak każdy inny trailer. W każdym trailerze są pokazane sceny walki, więc nie wiem o co ci chodzi. A moce mi się bardzo podobają, nieźle urozmaicają rozgrywkę (zamienianie wrogów w kamień, spowolnienie, widzenie przez ściany)
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Kontakt:
-
- Starszy kapitan
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
Ja tak samo. Ale to, co już wiem, mi pasuje. Veil to coś oryginalnego, coś, czega jeszcze nie było w żadnej grze. Bronie -ekstra. Historyczne + SF, działo veil jest ekstra, a nowa Tesla... mistrzostwo. Aha, no i tuning broni -miodzio. Bardziej rozbudowana fabuła, cut scenki, filmowe zwroty akcji -mniam. Tę grę będzie można przechodzić na tysiąc sposobów. No i 15 godzin na przejście gry... Nie to co F.E.A.R. 2 który przeszłem w 5 godzin.
Gameplay też świetny, dużo porozrzycanych beczek z paliwem, Strzelamy, coś wybucha, wrogowie fruwają w powietrzu... A tesla robi takie rzeczy jak maszyna losująca lotto z kulkami w środku. Brakuje mi tylko klimatów typu katakumby i zombie.
Zdecydowanie opcja 2 albo 3. Ale wziąłem 2.
Gameplay też świetny, dużo porozrzycanych beczek z paliwem, Strzelamy, coś wybucha, wrogowie fruwają w powietrzu... A tesla robi takie rzeczy jak maszyna losująca lotto z kulkami w środku. Brakuje mi tylko klimatów typu katakumby i zombie.
Zdecydowanie opcja 2 albo 3. Ale wziąłem 2.
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Kontakt:
-
- Sierżant
- Kontakt:
Wybrałem opcję 2.
W RTCW ważniejszą rolę w fabule stanowiły co prawda elementy fantastyczne, a z Venom Guna strzelało się miodzio, ale jednak najlepsze misje były pozbawione elementów fantastycznych. Las, Baza Rakietowa, Lotnisko, Kugelstadt i Paderborn.
Jednak elementy fantastyczne nadawały Wolfowi tego smaku, który mocno wyróżniał się spośród innych, drugowojennych FPSów, i nie pobiją go żadne Mohy i Cody, bo w końcu ile razy można oglądać lądowanie w Normandii?
Na koniec dodam jeszcze, że marzyłby mi się Wolfenstein na froncie wschodnim.
Czytał ktoś "Mistrza i Małgorzatę"? Elementy fantastyczne w ZSRR to by było to!
W RTCW ważniejszą rolę w fabule stanowiły co prawda elementy fantastyczne, a z Venom Guna strzelało się miodzio, ale jednak najlepsze misje były pozbawione elementów fantastycznych. Las, Baza Rakietowa, Lotnisko, Kugelstadt i Paderborn.
Jednak elementy fantastyczne nadawały Wolfowi tego smaku, który mocno wyróżniał się spośród innych, drugowojennych FPSów, i nie pobiją go żadne Mohy i Cody, bo w końcu ile razy można oglądać lądowanie w Normandii?
Na koniec dodam jeszcze, że marzyłby mi się Wolfenstein na froncie wschodnim.
Czytał ktoś "Mistrza i Małgorzatę"? Elementy fantastyczne w ZSRR to by było to!
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt: