Hi - AnGeL
- AnGeL
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Hi - AnGeL
Tylko wyjasniam sprawe, Kolega Czarek chcial wiedziec :)
Nagraj sensowne demko gdzie widać te haxy to z wielką przyjemnością go zbanuje. No właśnie, masz takie demko? Tak myślałem.AnGeL pisze:Wczoraj mnie nie było :) Chyba ze jakis fejk
Nikt z W$ nie ma haxow(mam nadzieje)
Tylko kolega Anonymous :)
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Dobrze wiecie że jechał kiedyś na WH i teraz dalej ma więc....
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Angel no i co z tego ? Masz demko? Masz jakieś dowody ? Jeżeli chciałeś byc adminem to powinieneś wiedziec, że takie rzeczy się zdarzają. Nie trzeba naskakiwac na Anonymousa bez przerwy jeśli nie ma się dowodów na jego winę. Tyle mam do powiedzenia.
War, war never changes ...
Jakim Adminem? Nie miałem zamiaru :)
- Mr.Świstak
- Szeregowiec
AnGeL pisze:Jakim Adminem? Nie miałem zamiaru :)
Nie moja sprawa i wql :p ale drogi AnGeL z tego co wiem każdy członek w$ w mniejszym lub większym stopniu ma jakieś tam prawa a podanie składałeś aby móc być w składzie klanu . I gdyby Cię przyjęli jakieś nawet najmniejsze uprawnienia admina byś miał.
A po Anonymousie jeździsz że ma haxy ale jak do tej pory tylko go oskarżasz i obrażasz bez żadnych dowodów w postaci demka . I jak do tej pory nikt z adminów serwera nie ma dowodów na zbanowanie go.AnGeL pisze: Nikt z W$ nie ma haxow(mam nadzieje)
Tylko kolega Anonymous :)